Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Nasıl bir duygu ise çoğunluğun kullandığı şeylerden hep uzak durmuşumdur.
ELler gider Mersin'e ben giderim tersine derler ya..

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Her ne kadar uzun bir süredir hem bilgisayarda hem de cep telefonunda Brave kullansam da
Matxthon'u ve Vivaldi'yi hiç denediniz mi?
Haklarında bir şey yazmıyorum, ancak güven vadeden ve sürekli kendilerini yenileyen Browser olarak öne çıkıyorlar.

Şuana kadar pc de deneyimlemediğim tarayıcı yok hocam ama gerisin geri Chrome'a döndüm çünkü alışkanlık meselesi oldu en önemlisi senkronizasyon olayı var rahatım, mobil tarafta ise bu pc tarayıcılarının mobil versiyonlarının çok azını kullandım. Şuanda konu üzerindeki tarayıcıları baştan aşağıya gözden geçiriyorum alışkanlıkları bozmak lazım :), şuanda geçiş için en makul görünen Yandex gibi buda kullandığım bazı yazılımların extensionları ya Chrome ya Yandex'i kabul ettiği için.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Şuana kadar pc de deneyimlemediğim tarayıcı yok hocam ama gerisin geri Chrome'a döndüm çünkü alışkanlık meselesi oldu en önemlisi senkronizasyon olayı var rahatım, mobil tarafta ise bu pc tarayıcılarının mobil versiyonlarının çok azını kullandım. Şuanda konu üzerindeki tarayıcıları baştan aşağıya gözden geçiriyorum alışkanlıkları bozmak lazım :), şuanda geçiş için en makul görünen Yandex gibi buda kullandığım bazı yazılımların extensionları ya Chrome ya Yandex'i kabul ettiği için.
Bir ara ilk zamanlarında firefox kullandım.
Sonra Maxthon kullandım
daha sonra Vivaldi kullandım.
Epey bir zamandır da Brave kullanıyorum.

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Eklenti desteği için chromium tabanlı kiwi,bunun yanısıra firefox.PC'deki bir çoğu eklentiyi bu 2 browser'a kurabilirsin.

Video indirmek için CM browser.

Vpn kiwi'ye de kuruluyor ama hazır olsun uğraşmayım hızlı olmasına gerek yok engeli kaldırsın dersen opera.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bir ara ilk zamanlarında firefox kullandım.
Sonra Maxthon kullandım
daha sonra Vivaldi kullandım.
Epey bir zamandır da Brave kullanıyorum.

Brave fena değil, pc de bir ara denedim ancak extensionlar uyumsuz bu arada denediğim sürüm gelişmekte olan bir betaydı şuanki durumu ne bilmiyorum. Aslen rus yapımı stabil bir tarayıcı zira bu ruslar yazılım konusunda gerçekten iyiler, velhasılı bazı yazılımların extensionları belirli tarayıcılara uygun asıl sıkıntıyı da bu yaratıyor zaten, örneğin Opera nın mağazasında Chrome kullanıcılarının alışkanlıkları hesaba katılarak geliştirilen üçüncü parti extensionlar var ve direkt Google apı sını kullanıyorlar ve çeşit çok. Peki ya şuan için Google ile sync yapılabiliyor mu ?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
RezzNar

Google SYNC 'yi hiç denemedim.
Ancak Brave'de sync sıkıntısı olabiliyor.
Bazı durumlarda saçmalıyor.
O yüzden de düzeltme ve eklemeleri bir bilgisayarda yapıyorum.
Oradan dışa export yaparak ilgili html'yi diğer bilgisayarlara zaman zaman yüklüyorum(İçe aktarma)

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
RezzNar

Google SYNC 'yi hiç denemedim.
Ancak Brave'de sync sıkıntısı olabiliyor.
Bazı durumlarda saçmalıyor.
O yüzden de düzeltme ve eklemeleri bir bilgisayarda yapıyorum.
Oradan dışa export yaparak ilgili html'yi diğer bilgisayarlara zaman zaman yüklüyorum(İçe aktarma)

Anladım, teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için yukarıdaki arkadaşın Kiwi Browser önerisine de bir bakayım ben yanına da gündelik işler için kurayım Brave'i fazlası zarar getirmez nede olsa dursun değil mi :) Yes~~

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Anladım, teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için yukarıdaki arkadaşın Kiwi Browser önerisine de bir bakayım ben yanına da gündelik işler için kurayım Brave'i fazlası zarar getirmez nede olsa dursun değil mi :) Yes~~
Bir şey daha hatırlatmak istiyorum.
En beğendiğim yanı reklamlardan kurtarması...
Bazı yerlerde açmadığı sayfalar olursa uyarı veriyor, bu durumda da özel olarak sadece orası için çentiği kaldırıyorum giriş yapıyor.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Tavsiyeniz üzerine Pure Browseri kurdum. Çok güzel. Batarya tüketimi gayet az. Hızlı erişim, video indirme, çeviri, özelliği güzel. Tespit ettiğim tek sorun şifrelerin bazılarını kaydetmiyor.

Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Yer imlerini diğer tarayıcıdan almayı beceremedim ya da öyle bir seçenek yok tarayıcıda...

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Yer imlerini diğer tarayıcıdan almayı beceremedim ya da öyle bir seçenek yok tarayıcıda...
Hocam ben onu bilgisayardan aldım. Evet diğer tarayıcıların sık kullanılanlarından nasıl alınır ben de bilmiyorum. Akşam solid expolerer ile bayağı bir uğraştım kök klasörlerde diğer browserlerin sık kullanılanlarına bir türlü erişemedim ya da ben bulamıyorum.

Üst Alt