Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bu tarayıcı olayı kişiye göre değişen bir durum tabi üzerinde çok konuşulur ama en iyisi hiçbir zaman ortaya çıkmaz kişi neyi beğeniyorsa onu kullanır ben çıktığından bu yana Chrome kullanıyorum değiştirmek çok istedim ama yok olmadı Android tarafında da Chrome'u kaldırıp başkasını eklesem ve ana ekrana kısayolunu koysam bu sefer gözüm Chrome arıyor alışkanlıklar kötü ama onlardan vazgeçememek dahamı kötü ne ben cins bir insanım ve forumun da böyle bir üyesiyim ondanda olabilir :D :D :)

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Bu tarayıcı olayı kişiye göre değişen bir durum tabi üzerinde çok konuşulur ama en iyisi hiçbir zaman ortaya çıkmaz kişi neyi beğeniyorsa onu kullanır ben çıktığından bu yana Chrome kullanıyorum değiştirmek çok istedim ama yok olmadı Android tarafında da Chrome'u kaldırıp başkasını eklesem ve ana ekrana kısayolunu koysam bu sefer gözüm Chrome arıyor alışkanlıklar kötü ama onlardan vazgeçememek dahamı kötü ne ben cins bir insanım ve forumun da böyle bir üyesiyim ondanda olabilir :D :D :)
Alın bendende o kadar hocam. Bende hiçvir zaman nakış tutmayan biriyim. Aşırı derecede değişikliği seviyorum. Hiçbir zaman birşeyde karar kılamıyorum.

felekcan0066

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
acemi
Cihazım
mi5
Konular
1
bana göre en hızlı ve sorunsuzu VİA

omrglgen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
8

ccyldz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
0
Chrome de dahil olmak üzere çoğu tarayıcıda hantallık sorunu var. Ama en rahat kullanılanı Chrome bence. (Redmi Note 6 Pro)

Üst Alt