Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Mi Band 4 Uzmani Mi8 Lite Miroom 9.10.24 Beta da Stock tarayıcı böyle bir sıkıntı yaşatmıyor hocam sizde olması garibime gitti cihaza özgü olacağını sanmıyorum ben aslında yedeğim olsaydı Twrp den alınma kesinlikle Wipe yapıp denerdim bu olayı sonra yedekten geri yükleme yapardım.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Mi Band 4 Uzmani Mi8 Lite Miroom 9.10.24 Beta da Stock tarayıcı böyle bir sıkıntı yaşatmıyor hocam sizde olması garibime gitti cihaza özgü olacağını sanmıyorum ben aslında yedeğim olsaydı Twrp den alınma kesinlikle Wipe yapıp denerdim bu olayı sonra yedekten geri yükleme yapardım.
Ben 9.10.10 kullanıyorum hocam.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Ben 9.10.10 kullanıyorum hocam.

Yedek alıp 9.10.24 sürümüne güncelleseniz olurmu diyeceğim ama sizin cihaz için benim kullanmakta olduğum bu sürüm varmı yokmu bilmiyorum. Bence farklı tarayıcı yerine Stock tarayıcı neden böyle yapıyor onun üzerinede gidelim biraz veya Brave Browser gibi diğer alternatiflerde kalmayı isterseniz öyle yapın hocam. Miroom hakkında da çok fazla detaya sahip değilim bu arada kusura bakmayın çözüm önerileri sunuyorum işte maksat sizin sıkıntıyı çözelim hocam

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Chrome kullanıyorum. Globalde stock tarayıcıda haber akışını kapatamadım. Kapatabilsem stock tarayıcı kullanıcam.

gorkemgulgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Opera kullanıcısıyım, adblock, vpn gibi özelliklerin browsera gömülü olması çok kullanışlı. Şarj konusuna hiç dikkat etmedim. Chrome, brave vs. kullandım en stabil kullandığım tarayıcı opera oldu.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Opera kullanıcısıyım, adblock, vpn gibi özelliklerin browsera gömülü olması çok kullanışlı. Şarj konusuna hiç dikkat etmedim. Chrome, brave vs. kullandım en stabil kullandığım tarayıcı opera oldu.

Operanın yerleşik vpn özelliği çok iyi zaten onun dışında Chrome bana daha iyi geliyor ama bu iyi gelme olayı da tamamen alışkanlık tabi Operayı pc ye de mobile de kurdum kullandım ama geri silip chrome'a döndüm. Opera kesinlikle stabil hakkını yememek lazım ama alışkanlık oldu artık Chrome..

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Yedek alıp 9.10.24 sürümüne güncelleseniz olurmu diyeceğim ama sizin cihaz için benim kullanmakta olduğum bu sürüm varmı yokmu bilmiyorum. Bence farklı tarayıcı yerine Stock tarayıcı neden böyle yapıyor onun üzerinede gidelim biraz veya Brave Browser gibi diğer alternatiflerde kalmayı isterseniz öyle yapın hocam. Miroom hakkında da çok fazla detaya sahip değilim bu arada kusura bakmayın çözüm önerileri sunuyorum işte maksat sizin sıkıntıyı çözelim hocam
Xiaomi Çin betasını max 2 için 9.10.10da kesti hocam.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
En iyisi chrome, eğer derseniz chrome ağır kalıyor, daha hafifletilmiş chrome tabanlı kiwi browser var

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Beyler ben tarayıcımı buldum
Pure Web Browser.

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Firefox kullanıyorum. Bilgisayar ile senkron diye çok rahat.

Üst Alt