Sohbet Hangi tarayıcıyı önerirsiniz?

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Brave browser da fena değil diyorlar pc de denedim gayet iyi stabil ve hızlıydı denemek isterseniz bir bakın derim.
Hemen indiriyorum hocam. Şu an vivaldiyi kurdum brave'i de indiriyim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam hesaba giremiyırum yani. Tanıtım sayfasını gösteriyor. Giriş yaptığımda beyaz ışık görüyorum :D Belki de ben birşeyi yanlış yapıyorum ama :/

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8

Hocam hesaba giremiyırum yani. Tanıtım sayfasını gösteriyor. Giriş yaptığımda beyaz ışık görüyorum :D Belki de ben birşeyi yanlış yapıyorum ama :/

Bende Miroom kullanıyorum sizin sürüm neydi hocam bu arada ?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Malesef genel değerlendirmede en iyisi Chrome. Gönül iste rki Firefox veya opera kullanalım ama olmuyor.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75

Anladım dostum.Arada bende de cokuyor ama kafaya takmıyorum.Chrome bile donuyor arada.Aksamlari kullandığım için Via'daki karanlık mod mükemmel benim için.Hem tam siyah hemde sayfaların parlaklıkligini yari yariya kisiyor.

Samet3465

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SAMET
Cihazım
Redmi k40 gamin
Konular
3
Merhaba dostum, senin söylediğin çoğu tarayıcıyı kullandım çoğu hataya bende rastladım ama en son Chrome ile stock tarayıcı arasında kaldım. İkisinden birini tercih etmem gerekirse stock olanı seçtim çünkü yazılım optimizasyon çok iyi ve ram tüketimi telefonun sarjindan performansina kadar etki ediyor. Mesela ben teknoloji sitelerini çok severim, misal shiftdelete.nete girdim diyelim chrome da ve 3. Haberi seçtim diyelim, haber bittikten sonra geri geldiğimde sayfa başa geçiyor ve ilk haberden başlıyor akış. Ama stock tarayıcıda hangi habere tikladiysan döndüğünde yine aynı yerden devam ediyor ve bu benim en sevdiğim özelligi diyebilirim. Telefonum mi 8 ve senin söylediğin kadar çok hatalarla karşılaşmadım. Demem o ki en iyi performans stock tarayıcı da ☺️

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Merhaba dostum, senin söylediğin çoğu tarayıcıyı kullandım çoğu hataya bende rastladım ama en son Chrome ile stock tarayıcı arasında kaldım. İkisinden birini tercih etmem gerekirse stock olanı seçtim çünkü yazılım optimizasyon çok iyi ve ram tüketimi telefonun sarjindan performansina kadar etki ediyor. Mesela ben teknoloji sitelerini çok severim, misal shiftdelete.nete girdim diyelim chrome da ve 3. Haberi seçtim diyelim, haber bittikten sonra geri geldiğimde sayfa başa geçiyor ve ilk haberden başlıyor akış. Ama stock tarayıcıda hangi habere tikladiysan döndüğünde yine aynı yerden devam ediyor ve bu benim en sevdiğim özelligi diyebilirim. Telefonum mi 8 ve senin söylediğin kadar çok hatalarla karşılaşmadım. Demem o ki en iyi performans stock tarayıcı da ☺
Hocam globalde bende kullanıyodum iyi stock tarayıcı.
Ancak mi room MIUI 11de kendisi değişiklik yapmaya çalışmış olmamış. Global sürümü yüklesem rusya sunucusuna atıyor. Çince versiyonu kullansam da %100 ingilizce değil anlamıyorum :(
Max 2 MIUI 11 stabil gelsin de çıkayım şu custom romlardan. Zaten beta geliceği yok...

Hocam romun zip dosyasında sys app privite'da olacaktı galiba ;)

Hocam romun zip dosyasında sys app privite'da olacaktı galiba ;)

dalyan58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koksal
Cihazım
mı 9
Konular
7
Via tarayıcı çok güzel hem hafif hem de hakkını fazlasıyla veriyor. Benim gibi film sitelerinden film indirmeyi seviyorsanız eğer uc browser de tavsiye ederim

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50