Hocam bide bazı websiteleri açmıyor ama. Deezera giremiyorum ordan. Beyaz ekran veriyor.Via'da Ad Blocker kapatırsan siteler çökmeyebilir.Bir de öyle deneyin.
Eu romdayım hocam stock tarayıcıda herhangi bir sıkıntı yokSayın Hocam ben mi roomdayım.
Mi Room'un düzenlemiş olduğu stock tarsyıcı berbat. Ben manuel olarak global indirmeye çalışıyorum galiba rom rusya tabanlı olduğundan olacakki vk rus reklamları gibi saçma saçma şeyler çıkıyo engelleyemiyorum. Çareyi çin sürümünde buldum. O da malum ingilizce kullansam bile bazı çince yerleri var anlamıyorum.
Hocam edge'e güncelleme geldiğinden beri ana ekran tuşu üç noktayla değişmiş ana ekrana dönmeye çalışırken sinir oluyorum. Eski sürümleri kullansam da yine çok sarj yiyor.
Güzel,ortalama seviye Chrome için sıkıntı yaratmaz.Chroma'dan çıkarken eğer lazım değilse arkada sekme bırakmayın, ağırlaşma azalır bi sayede.Snapdragon 625 Sizce?
Sarj konusunda bilgim yok tasarrufa alabilirsin uygulamayiO tarayıcıdan çok arama motoru değil mi hocsm?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stabilizyonu hakkında şikayetler duymuştum. Ee hocam memnunmusunuz? Sarjı iyi gidiyormu
Hocam apk'sını çıkarıp atabilirmisiniz lütfen Mâlum EU Max 2 için MIUI 11 desteğini kesti mi roomdan devam ediyoruz.Eu romdayım hocam stock tarayıcıda herhangi bir sıkıntı yok