Hocam acil yardımınıza ihtiyacım var. Bütün gün araştırdım konuyu okudum tüm yazılanları. Şimdi 64 bit pc bulup global rom atmaya çalışıyorum. Bootloader klidini falan kaldırdım ancak rom flashlarken "Belirtilmemiş hata(0xffffffff: ) şeklinde bi hata alıyorum. 2. sayfada bi arkadaşta almış aynı hatayı ama onun yanlış dosya yolunu seçtiğini söylemişsiniz çözülmüş sanırım.Bende öyle bi durumda yok herşey doğru gözüküyor. Mi5 32 gb telefonum hb den aldım miui 7 fake sürümle geldi cihaz.
-----------------------
Sorunu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu linkten global kararlı sürümü indirerek çözdüm burda ilk sayfadaki rom uymadı sanırım. Telefonum açıldı ayarları yapıyorum ancak şuan ana ekran tuşu dokunmatik olarak işlev görmüyor nedense. Birde parmak izi okuyucu ayarlama bölümünü bulamadım nedense.
Şuan her yerine baktığım halde parmak izi okuyucusu ile ilgili bi bölüm göremedim ve ana ekran dokunmatik şekilde çalışmıyor neden olabilir kafayı yiyeceğim
MIUI sürümü global 8.1 kararlı 8.0.2.0 (MAAMIDI) olarak gözüküyor bi sıkıntı var mı acaba anlamıyorum
Telefonda şuan parmak izi okuyucu özelliği yok. Bu rom nasıl olduysa o özelliği kapatmış. Ben bunu orijinal diye indirdim ama görünüşe göre değil. Bildirim olarak güvenlik tehlikesi mevcut miui sürümü değiştirildi diye birşey geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir