Öncelikle orjinal mezuniyet belgesi, üzerinde oynanmış mezuniyet belgesi, Farklı üniversitelere ait farklı edu mail adresleri ile denemelerimde sürekli sahte belge ve geçerli tarih ve yıl içermiyor hatası aldım... Telegramda bulunan Sheerid Verify Bot sayesinde herhangi bir belge yüklemeden belge kontrol kısmını atlatarak öğrenci onayını aldım. Sonrasında zorunlu kart bilgisi girişi ekranını sanal kart oluşturarak geçtim. Ve Pro hesap işlemini gerçekleştirdim.
Sheerid Verify Bot Kullanımı,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telegram kanalına giriş yaparak /start yazıyoruz...
Gelen mesaj altında bulunan Continue butonuna basıyoruz... Sizi başka bir kanala yönlendirecek...
Açılan yeni kanalda /lang yazarak türkçe dile çevirebilirsiniz... Sonra /verify yazıp bir boşluk bırakarak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ile başlayan görselde örneği verilmiş linkinizi yapıştıracaksınız. Bu link pdf şeklinde öğrenci belgesi yüklediğimiz ekranın linkidir ve herkeste farklı olacaktır. Bu sayfayı işlemler bitene kadar linkin değişmemesi adına kapatmamanız gerekiyor. Linki yapıştırıp mesajı gönderdikten sonra telegramda başka bir kanala abone olarak 5XU kazanacağınızı belirten bir bildirim gelecek ekrana kanala abone oluyoruz. Ve Başarıyla katıldın mesajı gelmesi gerekiyor...
Bir önceki yazdığımız mesajı tekrar yazıyoruz. Ve belge onay işlemimiz başlıyor...
/myjobs yazarak kuyrukta bekleyen işlem sayısını görebiliyorsunuz... İşlemler tamamlandığı zaman size otomatik olarak Doğrulama Başarılı mesajı geliyor. Sheerid linkini aldığımız ve kapatmamamız gereken sekmeye geri dönerek Sayfayı yenile (F5) yapıyoruz. Ve Onaylandığına dair ekran bizi karşılıyor... Gemini'yi Pro Plana yükselt butonu ile hesabımızı aktif ediyoruz. Sonra kart ekleme işlemleri başlayacak. Sanal kart oluşturarak yapabilirsiniz. Ödeme 0₺ olarak görünüyor. Herhangi bir para çekmiyor sizden.
Takıldığınız bir nokta olursa ÜCRETSİZ bir şekilde seve seve yardımcı olabilirim.
09.12.2025 (yarın) son gün.