- Adım
- Kaan
- Cihazım
- Zortphone
- Konular
- 14
Kankacım niye kendini yoruyorsun bırak isteyen istediğini satsın biz beleş yöntemini bulup rehberimizi yapalım bunlar bu dilden anlıyorKonuda ücretsiz hali ortaya çıkınca sizde yardımcı olurum demeye başladınız başlarda ücretsiz varsa gidin orada yapın diyordunuz. Ücretsiz yöntemler paylaşıldıkça yardımcı olurum demeye başladınız. İki yüzlülüğe gerek yok, insanlar yöntem paylaştıkça yok ben öyle yapmıyorum, bu şekilde yapmıyorum falan diyorsunuz da zaten kimse size bu yöntemlerle yapıyor demiyor. Ücretsiz halini söylüyor siz niye atlayıp ben bu şekilde yapmıyorum diye fikir belirtiyorsunuz onu da anlamadım. Sizin yaptığınız yöntemle 2-3 yıl mı veriyorda her yeni ücretsiz yönteme bu şekilde yapmiyorum falan diye fikir belirtiyorsunuz? İşin özü burası insanların ücretsiz şekilde yardım almak soru sormak için girdiği bir forum, siz bu forumda ÜCRETSİZ olan bir yöntemi ücretli satmaya çalışırsanız konunuz bu şekilde eleştiri dolar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum sanki konuşma tarzınız ve üslubunuz çok benziyor gibime geldiDüşüncenizde özgürsünüz hocam, düşünün ancak alakamız bile yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kolay gelsin