Satış Gemini AI Pro son gün 9 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Konuda ücretsiz hali ortaya çıkınca sizde yardımcı olurum demeye başladınız başlarda ücretsiz varsa gidin orada yapın diyordunuz. Ücretsiz yöntemler paylaşıldıkça yardımcı olurum demeye başladınız. İki yüzlülüğe gerek yok, insanlar yöntem paylaştıkça yok ben öyle yapmıyorum, bu şekilde yapmıyorum falan diyorsunuz da zaten kimse size bu yöntemlerle yapıyor demiyor. Ücretsiz halini söylüyor siz niye atlayıp ben bu şekilde yapmıyorum diye fikir belirtiyorsunuz onu da anlamadım. Sizin yaptığınız yöntemle 2-3 yıl mı veriyorda her yeni ücretsiz yönteme bu şekilde yapmiyorum falan diye fikir belirtiyorsunuz? İşin özü burası insanların ücretsiz şekilde yardım almak soru sormak için girdiği bir forum, siz bu forumda ÜCRETSİZ olan bir yöntemi ücretli satmaya çalışırsanız konunuz bu şekilde eleştiri dolar.
Kankacım niye kendini yoruyorsun bırak isteyen istediğini satsın biz beleş yöntemini bulup rehberimizi yapalım bunlar bu dilden anlıyor 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşüncenizde özgürsünüz hocam, düşünün ancak alakamız bile yok

Kolay gelsin
Bilmiyorum sanki konuşma tarzınız ve üslubunuz çok benziyor gibime geldi

yakhubx123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
27
Kankacım niye kendini yoruyorsun bırak isteyen istediğini satsın biz beleş yöntemini bulup rehberimizi yapalım bunlar bu dilden anlıyor 😅
Hocam kankanızla rehberiniz telegramda sheerid aratıp çıkan bota start vermekse bence geç kalmayın yarın bitiyor

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Hocam kankanızla rehberiniz telegramda sheerid aratıp çıkan bota start vermekse bence geç kalmayın yarın bitiyor
Yarın bitmeseydi araştırıp rehber hazırlardımda son gün uğraşmaya değmez bence

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21

Bilmiyorum sanki konuşma tarzınız ve üslubunuz çok benziyor gibime geldi
Hocam diyeceğimi dedim içimde kalmasın, anlamsız bulduğum için konuştum yoksa dediğiniz gibi kendimi ne yoracağım :D

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
35
Google tarafından sadece öğrencilere sunulan 1 yıl ücretsiz Gemini AI Pro + 2 TB Depolama alanı planını hiçbir zaman öğrenci olmayan kişiler için alıyorum. Yaşınız, eğitiminiz s. hiç fark etmez, yeni hesap açmanıza gerek yok, kendi hesabınıza yapıyorum. Hesaba giriş yapmıyorum, aile grubuna eklemiyorum. Hiçbir sorun olmayacağını garanti ediyorum. Fiyat hesap başına 300₺ , dilediğinizi kadar hesaba yapılır. Güven sağlanır, forumda güvenli olarak bilinen eski üyelere işlem sonrası ödeme alınır. Özelden ulaşın.
Kardeş kusura bakma da 150 liraya boğaziçi edu.tr mail alırım geriye yaslanırım Google böyle bir fırsat verdi diye fırsattan istifade ediyorsunuz. %100 emek yok ortada %90 Google kampanyası %10 fırsatçılık var burada yaptığın işlem de aldığın para da etik değil

yakhubx123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
27
Kardeş kusura bakma da 150 liraya boğaziçi edu.tr mail alırım geriye yaslanırım Google böyle bir fırsat verdi diye fırsattan istifade ediyorsunuz. %100 emek yok ortada %90 Google kampanyası %10 fırsatçılık var burada yaptığın işlem de aldığın para da etik değil
Tamamdır hocam

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Türkiye için bu kampanya bugün son bulacak olsa da ABD'de 31 Ocak tarihine kadar uzatılmış... Vpn ve Google hesap bölgesi değiştirilerek pro alma işlemleri o tarihe kadar devam edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt