Satış Gemini AI Pro son gün 9 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakhubx123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
27
Evet doğru beleş içeriği para ile satmıyorum karakterim bu değil. Sizden ayıran en büyük nokta. Bu arada duyduğuma göre gemini sadece size özel bilgi vermiş 😂😂
Ağla hocam ağla :D Git telegram botunu kullan 😆😆

Aliimran7

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Hiç gerek yok böyle üsluplara... Yarın son günüymüş zaten. Ne kadar çok arkadaşımız bu durumdan faydalanırsa bu konu o kadar amacına ulaşmış olur.

Umarım bu agresif laf yetiştirme çabalarınızı başka arkadaşlara yardımcı olmak için kullanırsınız

yakhubx123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
27
İhtiyacım yok siz parayla satmaya devam edin 😁
Ediyorum zaten, ücretsizi isteyen erişebilir, önünü kesmiyorum. Bu arada, bizim burda fırında askıda ekmek var sürekli. Konum vereyim, ücretsizi varken 15₺ vermeyin hergün, sizin hayat prinsiplerinize ters 😁

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Ediyorum zaten, ücretsizi isteyen erişebilir, önünü kesmiyorum. Bu arada, bizim burda fırında askıda ekmek var sürekli. Konum vereyim, ücretsizi varken 15₺ vermeyin hergün, sizin hayat prinsiplerinize ters 😁
Benimde elimde köprü var isterseniz hemen satabilirim malum sizin prensipler gereği 😁 hemde paralı geçiş en sevdiğiniz 😁. Hala kendini haklı sanmanızda fena koparıyor hahaaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç gerek yok böyle üsluplara... Yarın son günüymüş zaten. Ne kadar çok arkadaşımız bu durumdan faydalanırsa bu konu o kadar amacına ulaşmış olur.

Umarım bu agresif laf yetiştirme çabalarınızı başka arkadaşlara yardımcı olmak için kullanırsınız
Hocam bu kadar kişi eleştirmiş güzelce, herkese değişik değişik cevaplar vermiş. Haklı gibi hala kendini savunuyor birde agresifleşiyor. Bunlara hak ettiği gibi davranmadikca kendilerini haklı sanmaya devam edecekler.

Son düzenleme:

yakhubx123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
27
Hocam bu kadar kişi eleştirmiş güzelce, herkese değişik değişik cevaplar vermiş. Haklı gibide hala kendini savunuyor birde agresifleşiyor. Bunlara hak ettiği gibi davranmadikca kendilerini haklı sanmaya devam edecekler.
Dostum, eğer zeka olarak bir engelin varsa söyle tartışmayalım. Bak şimdi. Ben konu paylaştım, ücretsiz üyelik sadece öğrenciler için, ben ise elinde öğrenci belgesi ve s. olmayanlar için yapıyorum diye. Bir arkadaş geldi rehber attı, rehberde kendi öğrenci belgenle üyelik doğrulama yazıyordu. agresif bir tepki verdim mi? Vermedim. Sadece benim yaptığımın bu olmadığını söyledim. Daha sonra da bugün diğer arkadaş telegram botu attı. Ona bir tepki verdim mi? Vermedim. Ona hiç yanıt bile vermedim. Konunun paylaşıldığı günden bana yanıt veren kişi, kendi aklınca laf sokmaya çalışan kişi sensin, ben seni değil sen beni takip ediyorsun sürekli. Senin anlamayı istemediğin şey şu, ben kendi yöntemimle ücretli olarak yapıyorum. Sen ücretsizini botta mı buldun? Eyvallah, git dene kullan. Ve ya benden ücretsiz yapmamı mı istiyorsun? İnsan gibi iste, sorun yok yaparım. Ama ücretsiz kendi yaptığım metodu paylaşmam. Şunu anla artık, ben botu ücretli satmıyorum, bot üzerinden yapmıyorum. Ben kendi bildiğimi, ücretli yapıyorum. Para vermek istemiyor musun? Yorum yapma. Ücretsiz bildiğinle devam et. Kimseye paran yoksa beni rahatsız etme demedim, ve ya ücretsiz isteyen hiç kimseyi geri çevirmedim. İnsan gibi söylüyorum son kez, lütfen kendini zeki ve akıllı sanmayı bırak ve benim konuma yorum yapma, tamam mı kardeşim. Moderatör de paylaşımda kural ihlali olan birşey olmadığını söyledi geçen. Sal artık

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Dostum, eğer zeka olarak bir engelin varsa söyle tartışmayalım. Bak şimdi. Ben konu paylaştım, ücretsiz üyelik sadece öğrenciler için, ben ise elinde öğrenci belgesi ve s. olmayanlar için yapıyorum diye. Bir arkadaş geldi rehber attı, rehberde kendi öğrenci belgenle üyelik doğrulama yazıyordu. agresif bir tepki verdim mi? Vermedim. Sadece benim yaptığımın bu olmadığını söyledim. Daha sonra da bugün diğer arkadaş telegram botu attı. Ona bir tepki verdim mi? Vermedim. Ona hiç yanıt bile vermedim. Konunun paylaşıldığı günden bana yanıt veren kişi, kendi aklınca laf sokmaya çalışan kişi sensin, ben seni değil sen beni takip ediyorsun sürekli. Senin anlamayı istemediğin şey şu, ben kendi yöntemimle ücretli olarak yapıyorum. Sen ücretsizini botta mı buldun? Eyvallah, git dene kullan. Ve ya benden ücretsiz yapmamı mı istiyorsun? İnsan gibi iste, sorun yok yaparım. Ama ücretsiz kendi yaptığım metodu paylaşmam. Şunu anla artık, ben botu ücretli satmıyorum, bot üzerinden yapmıyorum. Ben kendi bildiğimi, ücretli yapıyorum. Para vermek istemiyor musun? Yorum yapma. Ücretsiz bildiğinle devam et. Kimseye paran yoksa beni rahatsız etme demedim, ve ya ücretsiz isteyen hiç kimseyi geri çevirmedim. İnsan gibi söylüyorum son kez, lütfen kendini zeki ve akıllı sanmayı bırak ve benim konuma yorum yapma, tamam mı kardeşim. Moderatör de paylaşımda kural ihlali olan birşey olmadığını söyledi geçen. Sal artık
Konuda ücretsiz hali ortaya çıkınca sizde yardımcı olurum demeye başladınız başlarda ücretsiz varsa gidin orada yapın diyordunuz. Ücretsiz yöntemler paylaşıldıkça yardımcı olurum demeye başladınız. İki yüzlülüğe gerek yok, insanlar yöntem paylaştıkça yok ben öyle yapmıyorum, bu şekilde yapmıyorum falan diyorsunuz da zaten kimse size bu yöntemlerle yapıyor demiyor. Ücretsiz halini söylüyor siz niye atlayıp ben bu şekilde yapmıyorum diye fikir belirtiyorsunuz onu da anlamadım. Sizin yaptığınız yöntemle 2-3 yıl mı veriyorda her yeni ücretsiz yönteme bu şekilde yapmiyorum falan diye fikir belirtiyorsunuz? İşin özü burası insanların ücretsiz şekilde yardım almak soru sormak için girdiği bir forum, siz bu forumda ÜCRETSİZ olan bir yöntemi ücretli satmaya çalışırsanız konunuz bu şekilde eleştiri dolar.

Son düzenleme:

yakhubx123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
27
Konuda ücretsiz hali ortaya çıkınca sizde yardımcı olurum demeye başladınız başlarda ücretsiz varsa gidin orada yapın diyordunuz. Ücretsiz yöntemler paylaşıldıkça yardımcı olurum demeye başladınız. İki yüzlülüğe gerek yok, insanlar yöntem paylaştıkça yok ben öyle yapmıyorum, bu şekilde yapmıyorum falan diyorsunuz da zaten kimse size bu yöntemlerle yapıyor demiyor. Ücretsiz halini söylüyor siz niye atlayıp ben bu şekilde yapmıyorum diye fikir belirtiyorsunuz onu da anlamadım. Sizin yaptığınız yöntemle 2-3 yıl mı veriyorda her yeni ücretsiz yönteme bu şekilde yapmiyorum falan diye fikir belirtiyorsunuz? İşin özü burası insanların ücretsiz şekilde yardım almak soru sormak için girdiği bir forum siz bu forumda ÜCRETSİZ olan bir yöntemi ücretli satmaya çalışırsanız konunuz bu şekilde eleştiri dolar.
Hangi ücretsiz hali ortaya çıkınca "ücretsiz yardımcı olurum" demişim? Telegram botundan önce zaten birtek rehber paylaşıldı, orada da ücretsiz bir metod yoktu, kişinin kendi öğrenci/mezun belgesiyle doğrulama yapmak anlatılıyordu. Yani, normal öğrenci üyeliğinden kişinin kendi belgesiyle nasıl faydalanacağı anlatılıyor. Bu bir metod değil, düz üyelik/kullanım.
2. Ben kimsenin paylaştığı şeye atlamadım, atlayıp "laf sokan" sizsiniz, ben de size yanıt veriyorum, birisinin paylaştığı şeye yanıt vermiyorum.
3. Eleştirilemez kişi değilim, eleştiri yapılabilir. Ancak yargılamak ve sürekli takıntılı şekilde girip herşeye yanıt vermek sizin işiniz, siz sağlıklı değilsiniz.
4. Forumda satış YASAL bir durum, moderatör de konuda yasak birşey olmadığını söyledi. Eğer moderatörün yanlış karar verdiğini düşünüyorsanız raporlayın konuyu tekrar bakarlar.
5. Bottan değil, kendi emeğimle yaptığım için ücretli yapıyorum, ücretsizi her zaman oradaydı, gidin kullanın.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Fark eder, çünkü bot sadece sunucusuna eklenen belgeleri onbinlerce kullanıcıya aynı anda sunar, aynı belgeyi ikinci kişiye verip hata da verir, sizin başarılı sonuç almanıza olanak sağlayan belge sizinle aynı anda işlem yapmaya çalışan diğer kişilere de aynı anda doğrulama için kullanılmaya çalışır. Onbinlerce kullanıcısı olan botlar. Zamanında bende denedim, sizin şuan keşfettiğiniz şeyleri ben çoktan geçtim. belge ile alakalı hata mesajları da verir, hem bottan hem hesaptan, bu kadar bedavacı olmayın. Birşeyi bedava kullanmak ayrı, takıntı yapmak ayrı. Size batan kazanacağım paraysa özelden yazarsınız, ücretsiz yaparım sizin için, diğer kişiler için yaptığım gibi. İnsan gibi konuşmadan anlamıyorsunuz, takmışsınız kafaya. Zaman bulup forumdan çıkın, hava alın, sosyalleşin. Facebook'taki "bedavaya hayatta kalma" grubuna da üye olun, tam sizlik. Neyi kullanmak istiyorsanız gidin kullanın, ama gelip benim konuma çocuk gibi " bak senin yaptığın şeyi yapıyor" demeyin, çünkü alakası bile yok. Saygılar.
Anlaşılan gemini rehberi yapma zamanı da gelmiş

İlk yanıtlardan okumaya başlayın, kime agresif cevap germişim? Hangi yanıta agresif cevap vermişim, bir bakın. Aynı konuya siz de yorum yaptınız, bildiğiniz metodu yazdınız size niye agresif cevap vermedim? Ben benden başka kimse birşey paylaşamaz, kimse ücretsiz yardım edemez gibi birşey demedim hiçbir zaman. Ücretli yardıma gelince, bu konudan sonra sadece bu forumdan yazan birkaç kişiye ücretsiz de yardımcı oldum. Paran yoksa bana yazma gibi bir düşüncede olan birisi de değilim. Şu bir iki arkadaş kendilerince çok zekiler, her yorum yazana yanıt verip güya bana laf sokuyorlar :D

Hocam istediğini yap, inan ki, senin yaptığın yorumların bana etkisi sıfır. Ben Gemini ilk ücretsiz olduğu günlerden beri bunu yapıyorum. Sadece son günlerde forumda paylaştım. Ama yine olaya sizin tarafınızdan bakalım, en azından konum sayesinde böyle birşeyin var olduğunu takıntılık yaparak öğrenmiş oldunuz :D yine iyisiniz hocam, başarılar hayatta
Sizinle chatgpt yi satan kişinin aynı kişiler olduğunu düşünüyorum

yakhubx123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt