Satış Gemini AI Pro son gün 9 Aralık

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Bulursan haber et tamam mı kardeşim oda bulursan :).Paragöz olmadığı forumda benimle daha önce ticaret yapan hocalarım bilir .
Haberdar et demiştiniz edeyim sizi ücretsiz yönetimi paylaştım (:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Tebrik ederim hocam. Herkes bilgiyi parayla satmaya kalksa bilginin anlamı kalmaz. Zaten yöntemler beleş :D
Azıcık araştırma ve deneme yanılma ile herşeyin çözümü var hocam böylelerine grupta prim vermemek gerek 😍

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Hocam simdi ben sana mail adresimi verecem siz otomatikmen bu paketi uyguluyorsunuz ilerde hesap banlanma gibi durum olurmu acaba
Bedavaya buldum knkcım ana sayfaya bak görürsün güle güle kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulursan haber et tamam mı kardeşim oda bulursan :).Paragöz olmadığı forumda benimle daha önce ticaret yapan hocalarım bilir .

Dalkirannd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
  • Sunduğunuz belge, mevcut dönemdeki kaydı kanıtlamıyor.
bana böyle dedi
mezuniyet belgemi kabul etmedi, ilk başta tarih değiştirip denedim olmadı, sonra orjinali yükledim yine aynı hatayı verdi
neden acaba

Bu hesap, Google AI planına uygun değil​

Google AI planı bazı ülkelerde veya belirli bir yaşın altındaki kullanıcılar tarafından kullanılamaz.

""""""Bu Teklif'ten yalnızca; etkin bir Google One aboneliği bulunmayan kullanıcılar ve teklif kapsamındaki plana kıyasla daha yüksek düzey bir plana abone olmayan mevcut Google One üyeleri yararlanabilir. Kurumsal müşteriyseniz, indirimli Pixel paket aboneliği kullanıcısıysanız veya şu anda, üçüncü taraf ya da satış ortağı (ör. Google Fi) üzerinden veya aile paylaşımı aracılığıyla kullandığınız bir Google One aboneliğiniz varsa Teklif'ten yararlanamazsınız. Gözetimli bir Google Hesabınız varsa da Teklif'ten yararlanamazsınız."""

sebebini buldum, benim google one üyeliğim ver, başka bir hesapla denemek lazım, olmadı yeni hesap acayım bitane

Son düzenleme:

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
24
  • Sunduğunuz belge, mevcut dönemdeki kaydı kanıtlamıyor.
bana böyle dedi
mezuniyet belgemi kabul etmedi, ilk başta tarih değiştirip denedim olmadı, sonra orjinali yükledim yine aynı hatayı verdi
neden acaba

Bu hesap, Google AI planına uygun değil​

Google AI planı bazı ülkelerde veya belirli bir yaşın altındaki kullanıcılar tarafından kullanılamaz.

şimdi de böyle diyor
Ulaşın yardımcı olurum sorun yok

Üst Alt