Haberdar et demiştiniz edeyim sizi ücretsiz yönetimi paylaştımBulursan haber et tamam mı kardeşim oda bulursan.Paragöz olmadığı forumda benimle daha önce ticaret yapan hocalarım bilir .
Tebrik ederim hocam. Herkes bilgiyi parayla satmaya kalksa bilginin anlamı kalmaz. Zaten yöntemler beleşHaberdar et demiştiniz edeyim sizi ücretsiz yönetimi paylaştım![]()
Azıcık araştırma ve deneme yanılma ile herşeyin çözümü var hocam böylelerine grupta prim vermemek gerekTebrik ederim hocam. Herkes bilgiyi parayla satmaya kalksa bilginin anlamı kalmaz. Zaten yöntemler beleş![]()
Bedavaya buldum knkcım ana sayfaya bak görürsün güle güle kullanHocam simdi ben sana mail adresimi verecem siz otomatikmen bu paketi uyguluyorsunuz ilerde hesap banlanma gibi durum olurmu acaba
Bulursan haber et tamam mı kardeşim oda bulursan.Paragöz olmadığı forumda benimle daha önce ticaret yapan hocalarım bilir .
Ulaşın yardımcı olurum sorun yokbana böyle dedi
- Sunduğunuz belge, mevcut dönemdeki kaydı kanıtlamıyor.
mezuniyet belgemi kabul etmedi, ilk başta tarih değiştirip denedim olmadı, sonra orjinali yükledim yine aynı hatayı verdi
neden acaba
Bu hesap, Google AI planına uygun değil
Google AI planı bazı ülkelerde veya belirli bir yaşın altındaki kullanıcılar tarafından kullanılamaz.
şimdi de böyle diyor