Satış Gemini AI Pro son gün 9 Aralık

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
24
Bence de amaçlar farklı. Yardım forumunda yardım edilebilecekken satış yapmaya çalıştığınızda da tepki almanız çok doğal değil mi? :D

Her neyse yukarıda linki, rehberi, yöntemi de paylaştık. Halen beceremediyse zaten AI Pro falan kullanmasın o şahıs. Mutlaka size para vereceğim diyene de verme demek saçma bu saatten sonra. O para nasıl olsa boşa gidecek demek ki en azından size yar olsun. clap~~

Ama yanak kaşındığında tek parmakla nasıl kaşıması gerektiğini anlatan bir trick biliyorum. Aynı kişi 100₺ ateşlerse ona da öğretebilirim. inlove~~ Ha bir de satılık köprü var kelepir, fiyatta da bir güzellik yaparım.
Çok özgüvenli konuşuyorsunuz bölmek istemem, ancak verdiğiniz rehberde mezun belgesi ile doğrulama yapmak anlatılıyor. Benim yaptığım ise ilkokul terk bile olsanız farketmiyor. Batan şey herneyse köklü batmış olabilir, başarılar 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bedava yöntemi parayla satmak yerine forumda nasıl alınacağında dair konu açsanız ve insanlara gösterseniz çok daha iyi. Siz bedava yöntemi varken ücret talep ediyorsunuz. Bu forumda rom kurma olsun custom rom kurma olsun bir çok konu görebilirsiniz ücretsiz şekilde. Hatta benim konularıma da bakabilirsiniz çoğu kişi yöntemi bilmiyor veya karışık geldiği için yapmaya çekiniyor olabilir siz konuyu güzelce tane tane anlatan bir konu açsanız çok daha iyi olurdu ücret istemek yerine.
Hocam, benim eski paylaşımıma baksanız ben ücretli aldığım romu da paylaştım bu forumda. Arkadaş kendi kafasına göre gelip rehber adlandırdığı paylaşımı buraya atıyor, halbuki hiç alakası bile yok rehberde anlatılanla.

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Çok özgüvenli konuşuyorsunuz bölmek istemem, ancak verdiğiniz rehberde mezun belgesi ile doğrulama yapmak anlatılıyor. Benim yaptığım ise ilkokul terk bile olsanız farketmiyor. Batan şey herneyse köklü batmış olabilir, başarılar 😁

Arkadaşım burası yardımlaşma forumu diğer arkadaşların anlatmak istediğide bu sen konuyu yanlış anlıyorsun. Tabi ki ÜCRETSİZ olan bir şeyi sen farklı yöntemlerle yapıp parayla satabilirsin. Ama bunu yapmak yerine yöntemi inceliği vb. neyse satmak yerine bir konu açıp arkadaşlar şunu şöyle yapmalısınız bunu böyle yapın bak 2 TB depolama vb. filan diyerek açıklarsanız eğer daha çok takdir toplarsınız. Kimse burada 300 TL ile Zenginde olmaz Fakirde olmaz. Bilmem anlayabildin mi hi~~

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
24
Arkadaşım burası yardımlaşma forumu diğer arkadaşların anlatmak istediğide bu sen konuyu yanlış anlıyorsun. Tabi ki ÜCRETSİZ olan bir şeyi sen farklı yöntemlerle yapıp parayla satabilirsin. Ama bunu yapmak yerine yöntemi inceliği vb. neyse satmak yerine bir konu açıp arkadaşlar şunu şöyle yapmalısınız bunu böyle yapın bak 2 TB depolama vb. filan diyerek açıklarsanız eğer daha çok takdir toplarsınız. Kimse burada 300 TL ile Zenginde olmaz Fakirde olmaz. Bilmem anlayabildin mi hi~~
Dostum, eğer satış yapmak yasaksa verilecek olan yanıt bellidir, "satış yasak." Ve burada satış yapan ilk kişi değilim, birkaç paylaşım aşağı inerseniz başka satışları da görürsünüz.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Köprüyü ben alırım hocam :D
Sizden de para mı alacağız hocam ayıptır... Konumu atıyorum sizindir, tepe tepe kullanın :)

Bu olmayan ve sahte diploma mevzusu tek bana değil ülkecek hepimize cidden çok köklü battı da konumuz o değil sanki. :D Baksanıza olay iyice ayağa düştü... Neyse hayırlı satışlarınız olsun diyelim.

tostos59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tostos
Cihazım
gm elite
Konular
2
1998 mezunuyum bende belge doğrulanmadı dedi ilginç halbuki e devletten aldım belgeyi mezuniyet çok eski ondanmı acaba

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
24
1998 mezunuyum bende belge doğrulanmadı dedi ilginç halbuki e devletten aldım belgeyi mezuniyet çok eski ondanmı acaba
Ben belge ile doğrulama yapmadığım için bilmiyorum hocam, ama herhalde dediğiniz sebeptendir

tostos59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tostos
Cihazım
gm elite
Konular
2
yukarıda yıl farkmet demişlerde ama resmi belgeyi doğrulamadı

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
hocam bedava yöntemi parayla satmak yerine forumda nasıl alınacağında dair konu açsanız ve insanlara gösterseniz çok daha iyi. Siz bedava yöntemi varken ücret talep ediyorsunuz. Bu forumda rom kurma olsun custom rom kurma olsun bir çok konu görebilirsiniz ücretsiz şekilde. Hatta benim konularıma da bakabilirsiniz çoğu kişi yöntemi bilmiyor veya karışık geldiği için yapmaya çekiniyor olabilir siz konuyu güzelce tane tane anlatan bir konu açsanız çok daha iyi olurdu ücret istemek yerine.
Gerçekten adminler ne iş yapıyor anlamıyorum bunca zamana kadar yardımlaşma ve paylaşma ile bir yerlere ulaşan forumu iyice kendi emellerine alet edip ticarethaneye çevirdiler emek verseler onada gam yemiyicem... forumda ücretli uzaktan yardım hariç bu tür şeylerin yasaklanması gerekiyor! ❌

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
24
Gerçekten adminler ne iş yapıyor anlamıyorum bunca zamana kadar yardımlaşma ve paylaşma ile bir yerlere ulaşan forumu iyice kendi emellerine alet edip ticarethaneye çevirdiler emek verseler onada gam yemiyicem... forumda ücretli uzaktan yardım hariç bu tür şeylerin yasaklanması gerekiyor! ❌
Emek vermediğimi nereden çıkardınız? Ücretsiz demek emeksiz mi demek? Eğer emeksiz ve ücretsiz metodu siz biliyorsanız forumda herkes paylaşım yapabiliyor, paylaşın herkes de faydalanır, keza yukarıda rehber diye paylaşılan metod işe yaramamış sizden önceki arkadaşın da söylediği gibi (ki benim yaptığımın rehberde yazılala alakası bile yok). Bu nefret dolu tepkileri anlamış değilim, herşeyin bir karşılığı var, ben işi kendim yapıp para kazanmayı amaçlıyorum, kimseye engel olmuyorum, ögrenciden para alıp öğrenci üyeliğine sokmuyorum ve bu forumda paylaşım yapmadan önceden de bunu yapıyordum. Bildiğim şeyi bedavaya paylaşmak gibi bir zorunluluğum yok, paylaşmamam da beni kötü niyetli biri yapmıyor. Rica eden onlarca kişiye 1 kuruş almadan yaptım isteyen olunca yine yapıyorum, paran yoksa kaybol modunda biri de değilim, ne alaka bu tepkiler. aynı forumda ücretsiz alınan CHATGPT GO üyeliği 1000 TL'ye satılıyor tepki veren yok 😃

Üst Alt