- Adım
- a
- Cihazım
- Note 13 Pro+
- Konular
- 24
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok özgüvenli konuşuyorsunuz bölmek istemem, ancak verdiğiniz rehberde mezun belgesi ile doğrulama yapmak anlatılıyor. Benim yaptığım ise ilkokul terk bile olsanız farketmiyor. Batan şey herneyse köklü batmış olabilir, başarılarBence de amaçlar farklı. Yardım forumunda yardım edilebilecekken satış yapmaya çalıştığınızda da tepki almanız çok doğal değil mi?
Her neyse yukarıda linki, rehberi, yöntemi de paylaştık. Halen beceremediyse zaten AI Pro falan kullanmasın o şahıs. Mutlaka size para vereceğim diyene de verme demek saçma bu saatten sonra. O para nasıl olsa boşa gidecek demek ki en azından size yar olsun.
Ama yanak kaşındığında tek parmakla nasıl kaşıması gerektiğini anlatan bir trick biliyorum. Aynı kişi 100₺ ateşlerse ona da öğretebilirim.Ha bir de satılık köprü var kelepir, fiyatta da bir güzellik yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam, benim eski paylaşımıma baksanız ben ücretli aldığım romu da paylaştım bu forumda. Arkadaş kendi kafasına göre gelip rehber adlandırdığı paylaşımı buraya atıyor, halbuki hiç alakası bile yok rehberde anlatılanla.hocam bedava yöntemi parayla satmak yerine forumda nasıl alınacağında dair konu açsanız ve insanlara gösterseniz çok daha iyi. Siz bedava yöntemi varken ücret talep ediyorsunuz. Bu forumda rom kurma olsun custom rom kurma olsun bir çok konu görebilirsiniz ücretsiz şekilde. Hatta benim konularıma da bakabilirsiniz çoğu kişi yöntemi bilmiyor veya karışık geldiği için yapmaya çekiniyor olabilir siz konuyu güzelce tane tane anlatan bir konu açsanız çok daha iyi olurdu ücret istemek yerine.