Hocam aynı dosya yöneticisini kullanıyorum root izni verildi fakat bootanimation.zip i silemiyorum ve Media klasörüne dosya yapıştıramıyorum. Okuma-yazma izinlerini de değiştiremiyorum. İkinci olarak da bu animasyonları nasıl yapıyorsunuz tam olarak? Bizim takım Anadolu takımı büyük takım değil kendim bişeyler yapayım diyorum daGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root dosya yöneticisi İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mtz Dosyası sadece Tema Ayarlarından Animasyon Seçeneği Olanlar İçindir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Modül :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Seçenek 2.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root dosya yöneticisi İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mtz Dosyası sadece Tema Ayarlarından Animasyon Seçeneği Olanlar İçindir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Modül :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Herhangi Root izni olan dosya yöneticisi ile Dosyayı Ekleyebilirsiniz. ( Örnek olarak aşağıdaki gibi )
Bootanimation.zip dosyasını
Solid Explorer gibi root gezgini ile system/media içerisine atınız ve yeniden başlatınız.
(Orjinal Dosyanızı yedeklemeyi unutmayın
Hocam aynı dosya yöneticisini kullanıyorum root izni verildi fakat bootanimation.zip i silemiyorum ve Media klasörüne dosya yapıştıramıyorum. Okuma-yazma izinlerini de değiştiremiyorum. İkinci olarak da bu animasyonları nasıl yapıyorsunuz tam olarak? Bizim takım Anadolu takımı büyük takım değil kendim bişeyler yapayım diyorum da