- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Hayır hocam, root gerekli.Global Cihazlarda uygulayabılıyormu bunu Note 10 Lite Telefonum varda
Hayır hocam, root gerekli.Global Cihazlarda uygulayabılıyormu bunu Note 10 Lite Telefonum varda
Bunu nasıl yapıcam anlayamadım. Yardımcı olur musunuz hocam?
Hocam bende rn9pro mıuı12 eu rom var telefon rootlu ama tüm dosya gezginlerinden denedim nerdeyse verdiğiniz dosyayı Media klasörüne kopyalayamıyorum yardımcı olabilir misiniz ayrıca magisk dosyasını da vermişsiniz magiskten direk yükleyerek mi yapıyoruz?Kullandığınız rom nedir. Root varmı?
Global ise kullanamazsınız
Magisk dosyası bende olmuyor ama farklı cihazlarda oluyor. Sizde olur mu bilmiyorum açıkçası denemeniz gerekiyor. Botloap durumu olursa da twrp üzerinden modülü silebilirsiniz.Hocam bende rn9pro mıuı12 eu rom var telefon rootlu ama tüm dosya gezginlerinden denedim nerdeyse verdiğiniz dosyayı Media klasörüne kopyalayamıyorum yardımcı olabilir misiniz ayrıca magisk dosyasını da vermişsiniz magiskten direk yükleyerek mi yapıyoruz?
Hocam kıskanıyorum en yakın zamanda Galatasaraylısıda gelsinGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root dosya yöneticisi İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mtz Dosyası sadece Tema Ayarlarından Animasyon Seçeneği Olanlar İçindir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Modül :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Seçenek 2.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root dosya yöneticisi İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mtz Dosyası sadece Tema Ayarlarından Animasyon Seçeneği Olanlar İçindir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Modül :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Herhangi Root izni olan dosya yöneticisi ile Dosyayı Ekleyebilirsiniz. ( Örnek olarak aşağıdaki gibi )
Bootanimation.zip dosyasını
Solid Explorer gibi root gezgini ile system/media içerisine atınız ve yeniden başlatınız.
(Orjinal Dosyanızı yedeklemeyi unutmayın
Var hocamHocam kıskanıyorum en yakın zamanda Galatasaraylısıda gelsin