hayır, orijinal dosya üzerinde hiç bir şeybyapamıyorum
Galiba Solid explorer-de bir sorun vardı, Mixplorer ile denedim çalıştıEkteki magisk sürümünü deneyebilirmisiniz?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu konuyla alakasız bir az, telefonda yazı stillerini nasıl düzlete bilirim? Mesela bazı yazı stillerinde Ə,Ğ, Ş kimi harfleri desteklemiyor, ben onları oraya nasıl ekleye bilirim?Tamamdır hocam
Bu konuyla alakasız bir az, telefonda yazı stillerini nasıl düzlete bilirim? Mesela bazı yazı stillerinde Ə,Ğ, Ş kimi harfleri desteklemiyor, ben onları oraya nasıl ekleye bilirim?
Bu konuyla alakasız bir az, telefonda yazı stillerini nasıl düzlete bilirim? Mesela bazı yazı stillerinde Ə,Ğ, Ş kimi harfleri desteklemiyor, ben onları oraya nasıl ekleye bilirim?
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim)))Özellikle kullandığınız font ise ekteki konudan pc üzerinden düzenleyebilirsiniz
Rehber - Yazı Fontu Türkçeleştirme
Bir yazı fontunu çok beğendik ve yükledik fakat birde ne görelim türkçe harfler eksik ve bir hayal kırıklığı yaşadık , işte bunu düzeltmek için bu rehberi hazırlıyorum herkes kendi yazı fontunu türkçeleştirebilsin yada istediği gibi oynama yapabilsin .. Font creator 12.0 professional edition...forum.miuiturkiye.net