Ben onu Sekko usta ya demiştim. Kardeşim de kural dışımıdır demek istedim.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim demek forum kurallarını kötüye kullanmak değilse, Teşekkür ederim kardeşim.Hocam forumun kuralları vardır buna tüm üyeler ve yöneticiler uymak zorundadır. Sade üyelere özel bir durum değil.
hocam, ellerinize sağlık. Ben bunu solid explorer ile dediğiniz yere yapıştır yaptığımda dosya kopyalanamadı yazıyorGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root dosya yöneticisi İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mtz Dosyası sadece Tema Ayarlarından Animasyon Seçeneği Olanlar İçindir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Modül :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Seçenek 2.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root dosya yöneticisi İndirme linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mtz Dosyası sadece Tema Ayarlarından Animasyon Seçeneği Olanlar İçindir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk Modül :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Root izni olan dosya yöneticisi ile
Bootanimation.zip dosyasını
Solid Explorer gibi root gezgini ile system/media içerisine atınız ve yeniden başlatınız.
(Orjinal Dosyanızı yedeklemeyi unutmayın
hocam, ellerinize sağlık. Ben bunu solid explorer ile dediğiniz yere yapıştır yaptığımda dosya kopyalanamadı yazıyor
telefon root-lu. MAgisk-den de köke izin verdimMerhaba hocam
Root izni olmadan bunu yapamazsınız cihazınızda root izni varmı?
telefon root-lu. MAgisk-den de köke izin verdim
evet öyleSolid explorer ile orijinal dosya ya bakarmısınız ekteki şekilde mi izinler?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hayır, orijinal dosya üzerinde hiç bir şeybyapamıyorumPeki Orijinal dosya dosya ismini değiştire biliyor musunuz?