Agit hoca beni unutma.Teşekkürler hocam
Hacı bu redmi notr 7 yi nasıl rootlarız gözüm.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastırHacı bu redmi notr 7 yi nasıl rootlarız gözüm.
Siz sayın Sekko, çok hoca dendiği için bizde dedik. Kurallar bozulmasın. Özür dileriz.üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır
Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Siz anlattın kardeşim, dedik oda kural dışı değilse.Hocam bunun için bilginiz olması gerekir
Aksi takdirde cihazınızı bozarsınız
Siz anlattın kardeşim, dedik oda kural dışı değilse.
Ben onu Sekko usta ya demiştim. Kardeşim de kural dışımıdır demek istedim.Anlatım tabiki kural dışı değildir.
Yapacağınız hata olmaması adına yazmıştım.
İlk olarak bot kilidini açmanız gerekiyor ve telefon ununuz garantili ise delta haricinde ki telefon lar garanti dışı kalır.
Aşağıdaki gibi başvuru yaparak 1 hafta beklemeniz gerekiyor. Öncesinde telefon yedeğinizi almayı unutmayın.
Sonrasında ise orangefox yükleyerek rom rot yükleyebilirsiniz.
Rehber - Xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma )
xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma ) Merhaba Arkadaşlar; bu gün sizlere xiaomi cihazları için yeni kullanıcılarını ilgilendiren bu işlerle daha önce hiç uğraşmamış ve netden baktıklarını anlamayanlara tek tek her adımı ayrıntılı olarak...forum.miuiturkiye.net