Sohbet Evo B.T xiaomi türkiye distiribütörü olmuş

• Konbuyu başlatan m35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 55
  • Görüntüleme 7K

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
erdi özüağ anlatmış hakkı alkan bile gitmiş video çekmiş yaa :D eğer bu olay fake çıkarsa varya ne makara yaparlar onlarla anlatamam :D

Sungerbob Marley

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Mİ 8 SE
Meslek
Dijital Medya
Konular
3
Arkadaşlar Xiaomi ile işbirliği içerisindeki Evofone, Türkiye resmi distribütörüdür. Bu artık kesin bir bilgi, Mi. Türkiye de reddetmiyor bu bilgiyi ve çok yakında yetkilileri Harry, James açıklayacaktır. Resmi hesaplardan da açıklanacak. Şimdilik Evofone'un hesabında görseldeki ibareler ve gönderiler yer alıyor. Şimdiden hayırlı olsun vatana millete :)

Ekli dosyalar

• instaaalinti.JPG
    instaaalinti.JPG
    86,8 KB · Görüntüleme: 47

kikiemre61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi Note 2
Konular
6
Yanlışl bilgi çok burda Servise Genpa bakıcak EVO tedarik edicek isteyen evoya isteyen genpaya verebilecek tercihen genpa daha iyi.

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
gına geldi artık ben xiaomi resmi sitesinde resmi satış yapılan ülkeler arasında türkiyeyi görmeden türkiye distribütörü diye anılan firmaların garanti verdiği cihazları almam üzerinde bir resmiyet olucaksa xiaomi türkiye (resmi) distribütörü ve serviste aynı şekilde olmalı distribütörün distirübütörü olmaz varsada bize uymaz kendilerine iyi baksınlar.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar Xiaomi ile işbirliği içerisindeki Evofone, Türkiye resmi distribütörüdür. Bu artık kesin bir bilgi, Mi. Türkiye de reddetmiyor bu bilgiyi ve çok yakında yetkilileri Harry, James açıklayacaktır. Resmi hesaplardan da açıklanacak. Şimdilik Evofone'un hesabında görseldeki ibareler ve gönderiler yer alıyor. Şimdiden hayırlı olsun vatana millete :)
Evo nun Xiaomi tarafında resmi olarak bir distribütörlüğü yoktur. Xiaomi tarafından bir açıklama yapılmamıştır. Türkiye'de bir firmaya distribütörlük verecek olsalar ilk bizim haberimiz olurdu hocam. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Evo bt li xiaomi almaktansa kvk garantili xiaomi almayi hatta garantisiz xiaomi almayı tercih ederim :)

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Madem orada calisiyorsunuz hazir, bize cihazlarin fiyatlarini soylermisiniz ? Malum xiaomi dukkan actiktan sonra fiyatlarin ne derece degisecegini gormek isteyenler olacaktir.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
xiaomi dedinmi delta en iyisi suan icin

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
biri diyo Evo getirecek Genpa servis olup bakacak, diğeri diyo evofone resmi distributor.. bu ne ya ben Lei Jun la görüştüm geçen Muratcım gel sana vereyim resmi distribütörlüğü dedi bende tamam dedim.. bundan sonra resmi olan benim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt