- Adım
- DoğuHan
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 16
Evo resmi distribütör olmuş. Firma ismini evofone yapmış inşallah garanti konusunda bir kıyak geçerler.
delta olsa deltada gecmezdi ama evofone un kiyak.gececegini hic ama.hic sanmiyorum ins xiaomi onayli turkiye distiribitorudurler ve 1yil global garanti verirler diye umut ediyorum imei atanlara destek olmazlar zatende en azindan resmi kayitli cihazlara kiyak gecerlerse super olurEvo resmi distribütör olmuş. Firma ismini evofone yapmış inşallah garanti konusunda bir kıyak geçerler.
uluslar arasi garanti olursa afedersin seve seve yaparİki yerde geçen haberlere göre Xiaomi Türkiye yani Evofone kendinden alınan cihazlar dışında ücretli bile olsa hiç bir Xiaomi cihaza garanti hizmeti sağlamayacakmış. Bu konuda hiç ümitlenmeyin arkadaşlar. Apple dışı bir çok firma da zaten bu şekilde yapıyor garanti konusunda.
Evo gibi bir firmaya birak esktra ucret vermeyi garantili cihazimi vermeye cekinirim ben.İki yerde geçen haberlere göre Xiaomi Türkiye yani Evofone kendinden alınan cihazlar dışında ücretli bile olsa hiç bir Xiaomi cihaza garanti hizmeti sağlamayacakmış. Bu konuda hiç ümitlenmeyin arkadaşlar. Apple dışı bir çok firma da zaten bu şekilde yapıyor garanti konusunda.