- Adım
- opsmu dedin
- Cihazım
- Mi 13T Pro
- Konular
- 4
Miui eu son surumdeyim. Twrp 3.2.1.0 yüklü. Bu romu yukleyebilirmiyim?. Dada önceki versiyonunu yukleyememistim.
Hocam pil tüm Epic romlarda olduğu gibi çok cimri, sıkıntı yokArkadaslar sarj durumu nasil acaba bilgi verebilirmisiniz. Hala eskisi gibi sarji uzun gidiyormu bu romun? Birde otadan guncelleme varmi?
Hocam konu başında bulunan twrp dosyasını ilk önce telefona yükleyin. Daha sonra tüm wipe ları yapın ve romu yükleyin. Tabi bu arada yedek almayı ihmal etmeyin.Miui eu son surumdeyim. Twrp 3.2.1.0 yüklü. Bu romu yukleyebilirmiyim?. Dada önceki versiyonunu yukleyememistim.
Bir turlu karar veremedim miuipro ve epic arasinda hep kaliyorum. Miuipro da Cagri bittikten sonra eylem (ceviriciden cik ve kitle) ve ekrani yukari kaydir ve geri tusuna basili tutarak uygulama acma ozelligi benim icin cok kullanisli. Bunlar olmasa devamli epic romda kalacagim sanirim...Hocam pil tüm Epic romlarda olduğu gibi çok cimri, sıkıntı yok
Tercih sizin hocamBir turlu karar veremedim miuipro ve epic arasinda hep kaliyorum. Miuipro da Cagri bittikten sonra eylem (ceviriciden cik ve kitle) ve ekrani yukari kaydir ve geri tusuna basili tutarak uygulama acma ozelligi benim icin cok kullanisli. Bunlar olmasa devamli epic romda kalacagim sanirim...
Nereden yüklediniz kamerayı hocam?3 parti tema hatası devam ediyor, google kamerayı yükledim sıkıntısız çalışıyor
O zaman şuanlık önceki merkezi saat ve yuvarlatılmış ekran fix i geçerli değil, az bekliyeyim madem, siz onları da ayarlayın, o şekilde hepsini kuracağım. Çabanız için yine teşekkürler hocamHocam direk hiç bir şey yapmadan üzerine twrp den yükleyin. Sadece bittiğinde solda bulunan dalvik ve önbellek yapın yeter. Daha sonra sistemi yeniden başlatın. Diğer fix lere gerek kalmadı içinde gömülü geliyor .Merkezi saat için uygun bir fix dosyası ayarlayacağım hocam Bu sürümün en iyi yönü Google Camera direk yükleyin çalışıyor.
Hocam google kameranın 5.2.022 sürümünü kurdum,forum içinde paylaşımı vardı,sıkıntısız çalışıyor şu an,twrp den romu eski rom üzeri kurdum yuvarlatılmış ekran gitti ama merkezi saat bozulmadı bilgin olsunNereden yüklediniz kamerayı hocam?
[doublepost=1525385681,1525385509][/doublepost]
O zaman şuanlık önceki merkezi saat ve yuvarlatılmış ekran fix i geçerli değil, az bekliyeyim madem, siz onları da ayarlayın, o şekilde hepsini kuracağım. Çabanız için yine teşekkürler hocam
Hocam google kameranın 5.2.022 sürümünü kurdum,forum içinde paylaşımı vardı,sıkıntısız çalışıyor şu an,romu twrp den eski rom üzeri kurdum yuvarlatılmış ekran gitti ama merkezi saat bozulmadı bilgin olsun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam tersi olmasın hocam. Bende üzerine yükledim direk yuvarlatılmış köşe var merkezi saat gittiHocam google kameranın 5.2.022 sürümünü kurdum,forum içinde paylaşımı vardı,sıkıntısız çalışıyor şu an,twrp den romu eski rom üzeri kurdum yuvarlatılmış ekran gitti ama merkezi saat bozulmadı bilgin olsun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski Merkezi saat çalışmıyor hocam.hocam görevleri sonlandırdığımda com.adroid.systemui durdu hatası alıyorum (merkezi saat'i kurduğum zaman)