Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Biliyorum hocam, ama nasıl açılıyor bunda onu bilmiyorum, Rr de durum çubuğunda bir simge oluyordu basınca bu şekilde pencere açılıyordu, ama miui de nasıl bilmiyorum
Haritalar uygulamasını açın daha sonra direk home tuşuna basın işlem tamam.
Tema için araştırıyoruz hocam ama ben desinger olduğum için test etmesi biraz zor oluyor.

Haritalar da denedim oluyor , ama Chrome wp Instagram YouTube de olmuyor, kapanıyor direk, YouTube de niyeuse Rr de de doğru düzgün olmuyor du gerçi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Haritalar uygulamasını açın daha sonra direk home tuşuna basın işlem tamam.
Tema için araştırıyoruz hocam ama ben desinger olduğum için test etmesi biraz zor oluyor.

Hocam Youtube Uygulamasını Çalıştırabildiniz mi peki Pip modunda? Magisk'deki iytb'de de Pip modu çalışmıyor; Farklı Cihazlarda çalıştığını söylemişler Xda forumunda. Sanırım Miui Kaynaklı bir sorun bu. En.Miui forumunda da biri farklı Launcher kurup Adb komutları ile çalıştırılabildiğinden bahsetmiş ama.
[doublepost=1525297553,1525297504][/doublepost]
Haritalar da denedim oluyor , ama Chrome wp Instagram YouTube de olmuyor, kapanıyor direk, YouTube de niyeuse Rr de de doğru düzgün olmuyor du gerçi

Hocam Mi Browser'da m.youtube.com'da çalışıyor Pip modu. Veya Newpipe uygulamasında Pip modunu kullanabiliyorsunuz. iytb'de falan bende çalıştıramadım bir türlü Pip modunu.

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Hocam Youtube Uygulamasını Çalıştırabildiniz mi peki Pip modunda? Magisk'deki iytb'de de Pip modu çalışmıyor; Farklı Cihazlarda çalıştığını söylemişler Xda forumunda. Sanırım Miui Kaynaklı bir sorun bu. En.Miui forumunda da biri farklı Launcher kurup Adb komutları ile çalıştırılabildiğinden bahsetmiş ama.
[doublepost=1525297553,1525297504][/doublepost]

Hocam Mi Browser'da m.youtube.com'da çalışıyor Pip modu. Veya Newpipe uygulamasında Pip modunu kullanabiliyorsunuz. iytb'de falan bende çalıştıramadım bir türlü Pip modunu.
İytb dediğiniz nedir ? Ve dediğiniz uygulama iyiymiş, kullanıyorum artık, ama mı browser de de denedim, olmadı pip modu

aslanenver

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Mi 6
Konular
25
Tema sorunu halloldu mu?
EpicROM_Mi6_8.5.2 sürümüne güncellendi.

Google Camera "gcam" hiç bir modül yüklemeden sorunsuz bir şekilde çalışıyor. ;)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127

aslanenver

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enver
Cihazım
Mi 6
Konular
25
Tmmdır, tşk ederim.
Hocam ben desinger olduğum için bilemiyorum. Ama geliştiriciye yazdım cevap geldiğinde bilgi vereceğim :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Uygulamalar vs. Kalkmadan nasıl güncelleme yapabiliriz hocam? Ve fix leri konudan kaldırmışsınız , merkezi saat vs. Romun içinde değil dimi kendimiz istersek atıyoruz yine

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Uygulamalar vs. Kalkmadan nasıl güncelleme yapabiliriz hocam? Ve fix leri konudan kaldırmışsınız , merkezi saat vs. Romun içinde değil dimi kendimiz istersek atıyoruz yine
Hocam direk hiç bir şey yapmadan üzerine twrp den yükleyin. Sadece bittiğinde solda bulunan dalvik ve önbellek yapın yeter. Daha sonra sistemi yeniden başlatın. Diğer fix lere gerek kalmadı içinde gömülü geliyor .Merkezi saat için uygun bir fix dosyası ayarlayacağım hocam :) Bu sürümün en iyi yönü Google Camera direk yükleyin çalışıyor.

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Arkadaslar sarj durumu nasil acaba bilgi verebilirmisiniz. Hala eskisi gibi sarji uzun gidiyormu bu romun? Birde otadan guncelleme varmi?

Üst Alt