Kameranın linkini atabilir misin hocam, çok konu var kamera icinHocam google kameranın 5.2.022 sürümünü kurdum,forum içinde paylaşımı vardı,sıkıntısız çalışıyor şu an,twrp den romu eski rom üzeri kurdum yuvarlatılmış ekran gitti ama merkezi saat bozulmadı bilgin olsun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam linki hatırlamıyorum ki. Bendeki gcam tüm fonksiyonlar çalışıyor. İsmi bulabilirseniz eğer "Pixel2Mod-Arnova8G2-MinimalSettings-Tolyan009-v4.1test.apk" diye geçiyor.Kameranın linkini atabilir misin hocam, çok konu var kamera icin
Hocam linki hatırlamıyorum ki. Bendeki gcam tüm fonksiyonlar çalışıyor. İsmi bulabilirseniz eğer "Pixel2Mod-Arnova8G2-MinimalSettings-Tolyan009-v4.1test.apk" diye geçiyor.
Biraz uğraştan sonra burada buldum dediğinizi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tek farkı bunda test yazmıyor, romu attıktan sonra çalışıyormu diye bakacağım, isterseniz konuya ekleyin hocam lazım olanlar yararlanır
Teşekkürler ederim hocam siz bir denizin eğer sorun yok ise konu başına ekleyelimBiraz uğraştan sonra burada buldum dediğinizi
Tek farkı bunda test yazmıyor, romu attıktan sonra çalışıyormu diye bakacağım, isterseniz konuya ekleyin hocam lazım olanlar yararlanır
Yazdıklarımı görmüşsünüzdür heralde hocam, öneriniz varmıTeşekkürler ederim hocam siz bir denizin eğer sorun yok ise konu başına ekleyelim
Hocam akşam direk drive yükleBiraz uğraştan sonra burada buldum dediğinizi
[doublepost=1525415782,1525413622][/doublepost]
Kurdum ama hatalı biraz hocam, donuyor vs. Aşağılarda test yazanı da buldum, aynı şekilde sıkıntılı gibi, sizde hiçbir sorun yokmu?
(Şuan forumda Google Kamera konusundan 5.1 yazan bir sürümü kullanıyorum bu çalışıyor ama daha az özellikli )
Hocam akşam drive yükler, konuda linki paylaşırım. Herkes için iyi olurYazdıklarımı görmüşsünüzdür heralde hocam, öneriniz varmı
Tamam hocam, akşamı bekliyorum o zamanHocam akşam direk drive yükle
Hocam akşam drive yükler, konuda linki paylaşırım. Herkes için iyi olur