Belki düzgün çalışmıyordur hocam o zaman, dediğim gibi hiç denemedim. Zaten hep HDR+ Gelişmişde kullanıyorum Sürekli HDR işlemesi için, yoksa Google Camera'nın bir anlamı kalmıyor HDR işlemesi yapmayınca.
Bu arada Dolby Atmos'u da çözdüm; 2 saat uğraştırdı fazladan beni. Aynı Dosyayı PC'den tekrar attım Cihaza ve kuruldu bu sefer Twrp'den. O kadar Farklı Sürümleri denedim; Magisk Modülü bile buldum onu da denedim ama onları kurunca cihaz Epic rom logosunda kaldı. İlk başta yapmam gerekeni en sonda yapmış oldum; neyseki kuruldu.
Bu arada Müzik dediğiniz gibi hocam. Şarkı isimleri falan görünmüyor. Birde bende, cihazı yeniden başlatınca ikon büyümesi sorunu oluştu. Temalar'a girip Grid düzenini yeniden seçtiğimde düzeliyor. Magisk 16.4 Beta kurdum onunla mı alakalı; yoksa modüllerle mi alakalı çözemedim durumu. Fakat dediğiniz gibi Şarj tüketimi gayet iyi durumdaymış hocam çok sağolun. Yarım günde bile fark anlaşıldı.
[doublepost=1525540647,1525540624][/doublepost]
Bu sürümde Yüz tanıma kilidi yok hocam. Önceki sürümde varmıydı?
[doublepost=1525540672][/doublepost]
Hocam siz neden memnun kalmamıştınız? 8.4.8'i kullanmadığım için merak ettim arasındaki farkı.