Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
[/URL]

Naber

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
hocam ben şuan bu romu kurdum ama bende google kamera vs yok ayrıca acılısta uygulama kasası durduruldu hatası verdi

Temiz kurulum yapın, google kamera yine gelmezse, fix olarak vardı sanırım, onu kullanın

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Skorpi üstadın dediği gibi google kamera sorun yaşadı iseniz Escobar üstadımın verdiği linkten indirebilirsin

Ayar yapmaya gerek yok hocam Google camerayi sil ve ektekini zip içinde çıkarın apk dosyasının normal bir apk kurar gibi kurun ve sonucu bana bildirin...

EpicRom Developer Team For RMN 4X MİDO

emirhan1808

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet yılma
Cihazım
note3
Konular
3
Skorpi üstadın dediği gibi google kamera sorun yaşadı iseniz Escobar üstadımın verdiği linkten indirebilirsin
Tşkürler sayın skorpi ve Sayın erdinçer dediklerinizi uyguladım ve şuanda sorunsuzca Google camera yı kullanıyorum ben kurulumdan sonra wipe yaptığım için mi acaba root Explorer nova launcher hava durumu snaptube uygulamaları bende yok

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Tşkürler sayın skorpi ve Sayın erdinçer dediklerinizi uyguladım ve şuanda sorunsuzca Google camera yı kullanıyorum ben kurulumdan sonra wipe yaptığım için mi acaba root Explorer nova launcher hava durumu snaptube uygulamaları bende yok
Kurulumdan sonra hangi Wipe işlemini yaptınız ki? Biliyorsunuz ki, Wipe silme işlemidir

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
Bugün irtibari ile Oreo sevdamdan vazgeçip MIUI'a geri dönüyorum. Cidden MIUI'dan sonra AOSP çekilmez çile. Ama Escobar ustamdan birşey rica etsem Power Menu kısmında 3D ikonlar yerine; düz beyaz 2D reboot,shutdown,recovery tuşları koysa yada buraya zip haline düzenlenmiş şeklini atsa. Cidden şu 3D ikonlar bütün kaliteyi bozuyor.

Birde Android File Hostta Mi Max 2 Devaloperlarında gözükmüyorsunuz. Romu uploadlarken Kategorilerden Mi Max 2 Seçerseniz efsane olur Escobar hocam

Son düzenleme:

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Rom gayet güzel, takılma etme yok. Miuipro romdan buna geçtim. Miuipro'da alışık olduğum efektlerin olmayışı üzdü sadece. Ek olarak kilit ekranını değiştiğimizde ekranın açılmaması sorunu da sinir bozucu lakin escobar hocama saygı duyuyorum her şeyi tek başına çözmesi kolay değil. Ek olarak şu son uygulamalar ve bildirim çekmecesini çektiğimizde arkaplan bulanıklığı da seçilebilir olsa telefon göze çok daha güzel gelirdi. Bu dediklerim de sanırım güncellemeden sonra gelecekler o yüzden yenisini heyecanla bekliyorum, ellerinize sağlık hocam.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Bugün irtibari ile Oreo sevdamdan vazgeçip MIUI'a geri dönüyorum. Cidden MIUI'dan sonra AOSP çekilmez çile. Ama Escobar ustamdan birşey rica etsem Power Menu kısmında 3D ikonlar yerine; düz beyaz 2D reboot,shutdown,recovery tuşları koysa yada buraya zip haline düzenlenmiş şeklini atsa. Cidden şu 3D ikonlar bütün kaliteyi bozuyor.

Birde Android File Hostta Mi Max 2 Devaloperlarında gözükmüyorsunuz. Romu uploadlarken Kategorilerden Mi Max 2 Seçerseniz efsane olur Escobar hocam

Teşekkürler önerinizi dikkate alıp istediğiniz gibi yapabilirim standart recovery menüsü.
AFH de MAX2 için dev hesabı açmadım hali hazırdaki hesabımdan açtım sadece şimdilik bu şekilde devam edeceğim.

EpicRom Developer Team

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Rom gayet güzel, takılma etme yok. Miuipro romdan buna geçtim. Miuipro'da alışık olduğum efektlerin olmayışı üzdü sadece. Ek olarak kilit ekranını değiştiğimizde ekranın açılmaması sorunu da sinir bozucu lakin escobar hocama saygı duyuyorum her şeyi tek başına çözmesi kolay değil. Ek olarak şu son uygulamalar ve bildirim çekmecesini çektiğimizde arkaplan bulanıklığı da seçilebilir olsa telefon göze çok daha güzel gelirdi. Bu dediklerim de sanırım güncellemeden sonra gelecekler o yüzden yenisini heyecanla bekliyorum, ellerinize sağlık hocam.

Miui pro daki özellikler için bağımsız ayarlar patch kullanılıyor ve bunu yapmak için tüm yamalar tek seferde rom hazırlanırken miuipro ekibi tarafından hazır yamalar kullanılarak yapılıyor ben ise tek tek yaptım bunların hepsini yapabilmem cok zamanı alacağı için biraz uzak duruyorum,mido için bir kısmıni yaptım ve çok zamanımı aldı miui 10 öncesi bir final sürümü yapabiliriz zaten çok fazla bir değişiklik yok hazırlıklarım bittiği zaman inşallah bunu yapabiliriz teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

EpicRom Developer Team

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Miui pro daki özellikler için bağımsız ayarlar patch kullanılıyor ve bunu yapmak için tüm yamalar tek seferde rom hazırlanırken miuipro ekibi tarafından hazır yamalar kullanılarak yapılıyor ben ise tek tek yaptım bunların hepsini yapabilmem cok zamanı alacağı için biraz uzak duruyorum,mido için bir kısmıni yaptım ve çok zamanımı aldı miui 10 öncesi bir final sürümü yapabiliriz zaten çok fazla bir değişiklik yok hazırlıklarım bittiği zaman inşallah bunu yapabiliriz teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

EpicRom Developer Team
Bu benim için de sürpriz oldu....son bir haftada sizinle görüştüğümüzde, sanki bir güncelleme yapmak istemediğiniz izlenimi bende uyanmıştıIdea~~wasntme~~

Üst Alt