Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Şu andaki EpicRom da sadece bunlar mevcut

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Ben iftardan sonra bir göz atacağım hocam çözüme ulaşırsam paylaşırım :)
[doublepost=1526579761,1526575944][/doublepost]Bu arada %10'daki pil istatistiklerim ve ekran sürem bu şekilde. Yüklemek isteyen arkadaşlara referans olur :) Son uygulamalarda da 20 uygulama olmasına rağmen 2 gb üzerinde boş ram var lakin geri dönüp baktığımda bazı uygulamalar yeniden açılıyor, ben çok takılmasam da bu mevzuya dediğim gibi arkadaşlar için bir fikir olur.
[doublepost=1526585519][/doublepost]
Aynenn ustam bendede aynı şekilde şuan. MiuiPro dosyalarını alırsanız banada yollarsanız çok sevnirim.
Hocam merhaba, bizim telefondaki mixer path dosyasında iki değer değiştirerek ses yükselttim lakin fazla abartmadım. Şuradaki RX1 Digital volume değerini 70'ten (veya 71 de olabilir) 78'e çektim ve ses artışı elde ettim. İlk başta 85 yapmıştım lakin çok cızırtı oldu son seste. İsterseniz deneyip kendiniz karar verebilirsiniz. Dosya system/etc klasörü içinde bulunuyor. Buraya benim mixer paths dosyasını atıyorum. Değiştirecek olursanız yedeğinizi almayı unutmayın. Değiştirdikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın. @Skorpi hocam siz de deneyin isterseniz ses artışı var mı söyleyin​

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-05-17-20-52-14-837_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-05-17-20-52-14-837_com.miui.securitycenter.png
    75,7 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2018-05-17-20-52-00-809_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-05-17-20-52-00-809_com.miui.securitycenter.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2018-05-17-20-51-54-812_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2018-05-17-20-51-54-812_com.miui.securitycenter.png
    60,5 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2018-05-17-20-54-17-339_com.android.systemui.png
    Screenshot_2018-05-17-20-54-17-339_com.android.systemui.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2018-05-17-22-25-54-033_com.estrongs.android.pop.png
    Screenshot_2018-05-17-22-25-54-033_com.estrongs.android.pop.png
    257,3 KB · Görüntüleme: 16
  • mixer_paths_mtp.xml
    52,9 KB · Görüntüleme: 2

muslee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yazılım
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
6
Herkese hayırlı Ramazanlar...1 aydır bu konuyu takip ediyorum tek şikayet yok herkes çok memnun. BebeB hevesle 7 8 defa kurmaya çalıştım ama bir türlü başaramadım. En son şu şekilde herşey tamam güzel ekran kilidi oldu mu siyah ekran geliyor ve resetleyene dek devam ediyor reset sonrası sapıtıyor. Yeni güncel versiyonu sabırla bekliyorum. Beklemeye devam mı edeyim yoksa birisi bu sorun için bana yardımcı olabilir mi ? Herkese iyi forumlar...

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Herkese hayırlı Ramazanlar...1 aydır bu konuyu takip ediyorum tek şikayet yok herkes çok memnun. BebeB hevesle 7 8 defa kurmaya çalıştım ama bir türlü başaramadım. En son şu şekilde herşey tamam güzel ekran kilidi oldu mu siyah ekran geliyor ve resetleyene dek devam ediyor reset sonrası sapıtıyor. Yeni güncel versiyonu sabırla bekliyorum. Beklemeye devam mı edeyim yoksa birisi bu sorun için bana yardımcı olabilir mi ? Herkese iyi forumlar...
Hocam ben de bu sorunla karşılaştım şu şekilde: Temalardan kilit ekranını romla gelen yerine başka kilit ekranıyla değiştirdiğimde sürekli siyah ekran geliyordu ve tekrar telefonu açmak mümkün olmuyordu. En sonunda romu baştan kurdum ve kilit ekranına hiç ellemedim. Gerisinde her şeyi özelleştirdim temada. Sorunun kilit ekranının temasının değişmesi olduğunu düşünüyorum, o da çözülür gibi geliyor.

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Herkese merhabalar. Global romdan daha az ekran süresi alıyorum. İyice kafaya taktım bu durumu. Resimlerdekiler normal mi ?

euphoria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Centauri
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Merhabalar,

Xposed kullanan var mı? Magisk'dekilerden mi kuruyoruz?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Herkese merhabalar. Global romdan daha az ekran süresi alıyorum. İyice kafaya taktım bu durumu. Resimlerdekiler normal mi ?
Kullanım alışkanlığınız değişmediği halde daha az ekran süresi aldıysanız o zaman tekrar global e dönmenizde yarar var bence

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Kullanım alışkanlığınız değişmediği halde daha az ekran süresi aldıysanız o zaman tekrar global e dönmenizde yarar var bence

Skorpi hocam degismedi fakat neden boyle oldu anlamadim. İlk defa bir global rom custom romdan fazla ekran suresi verdi. Sonucta temiz kurulum yaptim. Reboot etmeden de restore ile datayi yükledim. Bir de şu var rootsuz kullanamiyorum telefonu :)

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Skorpi hocam degismedi fakat neden boyle oldu anlamadim. İlk defa bir global rom custom romdan fazla ekran suresi verdi. Sonucta temiz kurulum yaptim. Reboot etmeden de restore ile datayi yükledim. Bir de şu var rootsuz kullanamiyorum telefonu :)

Kardeşim bende senin gibi yaklaşık 1 haftadır Epic Rom kullanıyorum, ekran süresi 9 saatin üzerine çıkamadım, global de bu süre yaklaşık 11 saat civarıydı. Kullanım alışkanlığı olarak aynı proğramlar aynı oyunları oynuyorum. Fakat ekran sürem az birde benim bu romda çözemediğim, Wi-fi hızı ve sinyali konusunda. Sanki modem dosyasında bi sorun var gibi, wifi den bişey indirme yaparken çok yavaş iniyor. (playstore vs başka sitelerden)
Ara sıra wifiden mobil veriye geçişte internet kesiliyor, ne zamanki mobilveriyi kapatıp tekrar açtığımda tekrar düzeliyor internet. Bi anlam veremedim. EU rom dan geldim daha önce, böyle bir sorun yoktu. Global rom kullanmak istemiyorum onda da root yok.

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Hay agzin bal yesin :) mi max 2 ye geceli 1 ay oldu. Daha once 1 yıldır mi max 32gb kullaniyordum. Hep de eu rom kullandım. Sorun yasamamıstim. Bunun yedegini alip tekrar bi eu rom denemeyi düşünüyorum.
Kardeşim bende senin gibi yaklaşık 1 haftadır Epic Rom kullanıyorum, ekran süresi 9 saatin üzerine çıkamadım, global de bu süre yaklaşık 11 saat civarıydı. Kullanım alışkanlığı olarak aynı proğramlar aynı oyunları oynuyorum. Fakat ekran sürem az birde benim bu romda çözemediğim, Wi-fi hızı ve sinyali konusunda. Sanki modem dosyasında bi sorun var gibi, wifi den bişey indirme yaparken çok yavaş iniyor. (playstore vs başka sitelerden)
Ara sıra wifiden mobil veriye geçişte internet kesiliyor, ne zamanki mobilveriyi kapatıp tekrar açtığımda tekrar düzeliyor internet. Bi anlam veremedim. EU rom dan geldim daha önce, böyle bir sorun yoktu. Global rom kullanmak istemiyorum onda da root yok.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

Değerli Cihazdaşlarım, inanınki Sizlerin ekran sürelerinizin neden diğer kullandığınız roma göre daha az olduğu konusunda bir fikrim vede çözüm önerim yok...Ben Şubat başından beri Epic romu kullanıyorum ve diğer romlara göre bende çok daha performanslı...Size önerebileceğim tek şey tekrar bir önceki romlarınıza dönmek olabilir ancak....Kusura bakmayın Lütfen

Üst Alt