hocam ben şuan bu romu kurdum ama bende google kamera vs yok ayrıca acılısta uygulama kasası durduruldu hatası verdi
Temiz kurulum yapın, google kamera yine gelmezse, fix olarak vardı sanırım, onu kullanın
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Ayar yapmaya gerek yok hocam Google camerayi sil ve ektekini zip içinde çıkarın apk dosyasının normal bir apk kurar gibi kurun ve sonucu bana bildirin...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
EpicRom Developer Team For RMN 4X MİDO
Tşkürler sayın skorpi ve Sayın erdinçer dediklerinizi uyguladım ve şuanda sorunsuzca Google camera yı kullanıyorum ben kurulumdan sonra wipe yaptığım için mi acaba root Explorer nova launcher hava durumu snaptube uygulamaları bende yokSkorpi üstadın dediği gibi google kamera sorun yaşadı iseniz Escobar üstadımın verdiği linkten indirebilirsin
Kurulumdan sonra hangi Wipe işlemini yaptınız ki? Biliyorsunuz ki, Wipe silme işlemidirTşkürler sayın skorpi ve Sayın erdinçer dediklerinizi uyguladım ve şuanda sorunsuzca Google camera yı kullanıyorum ben kurulumdan sonra wipe yaptığım için mi acaba root Explorer nova launcher hava durumu snaptube uygulamaları bende yok
Bugün irtibari ile Oreo sevdamdan vazgeçip MIUI'a geri dönüyorum. Cidden MIUI'dan sonra AOSP çekilmez çile. Ama Escobar ustamdan birşey rica etsem Power Menu kısmında 3D ikonlar yerine; düz beyaz 2D reboot,shutdown,recovery tuşları koysa yada buraya zip haline düzenlenmiş şeklini atsa. Cidden şu 3D ikonlar bütün kaliteyi bozuyor.
Birde Android File Hostta Mi Max 2 Devaloperlarında gözükmüyorsunuz. Romu uploadlarken Kategorilerden Mi Max 2 Seçerseniz efsane olur Escobar hocam
Rom gayet güzel, takılma etme yok. Miuipro romdan buna geçtim. Miuipro'da alışık olduğum efektlerin olmayışı üzdü sadece. Ek olarak kilit ekranını değiştiğimizde ekranın açılmaması sorunu da sinir bozucu lakin escobar hocama saygı duyuyorum her şeyi tek başına çözmesi kolay değil. Ek olarak şu son uygulamalar ve bildirim çekmecesini çektiğimizde arkaplan bulanıklığı da seçilebilir olsa telefon göze çok daha güzel gelirdi. Bu dediklerim de sanırım güncellemeden sonra gelecekler o yüzden yenisini heyecanla bekliyorum, ellerinize sağlık hocam.
Bu benim için de sürpriz oldu....son bir haftada sizinle görüştüğümüzde, sanki bir güncelleme yapmak istemediğiniz izlenimi bende uyanmıştıMiui pro daki özellikler için bağımsız ayarlar patch kullanılıyor ve bunu yapmak için tüm yamalar tek seferde rom hazırlanırken miuipro ekibi tarafından hazır yamalar kullanılarak yapılıyor ben ise tek tek yaptım bunların hepsini yapabilmem cok zamanı alacağı için biraz uzak duruyorum,mido için bir kısmıni yaptım ve çok zamanımı aldı miui 10 öncesi bir final sürümü yapabiliriz zaten çok fazla bir değişiklik yok hazırlıklarım bittiği zaman inşallah bunu yapabiliriz teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
EpicRom Developer Team