GittiGidiyor linkini atar mısınız ?Bende bu mağazayı tanımadığımdan ve güvenemediğimden, risk almayıp, aynı mağazanın gittigidiyor dükkanından aldım, bi yamukluk çıkarsa param güvence altında kalsın diye. aynı gün kargoya verildi. Ertesi gün ulaştı. Paketleme falan çok iyiydi. Aynı mağazanın diğer büyük e-ticaret platformlarında da dükkanı var.
GittiGidiyor linkini atar mısınız ?
Birde telefona oturdu mu ?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GittiGidiyor linkini atar mısınız ?
Birde telefona oturdu mu ?
Bende sipariş verdim . Tek sorun umarım spigen kılıfla sıkıntı çıkarmaz
Bende sipariş verdim . Tek sorun umarım spigen kılıfla sıkıntı çıkarmaz
Kısmet diyelim zaten siparişi iptal edeceğim az sonra .DH'de bir kullanıcı aynen aşağıdaki gibi yazmış:
"Baseus'un ekran korumasını aldım. Ancak Spigen kılıfla uyumsuz. Kılıfa sığmıyor. Haberiniz olsun. Yanında ne olur ne olmaz diye ucuz ekran korumalardan da aldım. Ama onlar da çentiğe tam oturmuyor, sanki farklı telefon için yapılıp mi 8 diye satılıyor gibime geldi. Sonuç olarak ekran koruyucusu kullanmayacağım."
Bence kılıfla deneyip ziyan etmeyin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bugün elime geçti ve Baseus uygulamasını yaptım. Gerçekten çok kaliteli. Akıllıphone firması da paketlemede çok özenmiş. sbayraktar06 ya buradan tekrar çok teşekkür ederim tavsiyesi ve talimatları için...
GittiGidiyor üzerinden siparişi vermiştim fakat az önce telefon ile arayıp ,
Ellerindeki camın kargoya verilirken hatalı olduğunu fark etmişler ve bu durum tüm stoklarda varmış , göndersek de bir işinize yaramaz dediler . Para iadesi talebi açarsanız paranızı geri vereceğiz dediler .
Maalesef olmadı az sonra iade talebi açacağım . Bence ellerinde stok kalmadı ve bu yüzden böyle demiş olabilirler .