İnceleme Ekran koruyucu taktım. Şiddetle tavsiye ederim.

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
Bende bu mağazayı tanımadığımdan ve güvenemediğimden, risk almayıp, aynı mağazanın gittigidiyor dükkanından aldım, bi yamukluk çıkarsa param güvence altında kalsın diye. aynı gün kargoya verildi. Ertesi gün ulaştı. Paketleme falan çok iyiydi. Aynı mağazanın diğer büyük e-ticaret platformlarında da dükkanı var.
GittiGidiyor linkini atar mısınız ?
Birde telefona oturdu mu ?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

allaturcha

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayser
Cihazım
Mi 8 128
Konular
11
GittiGidiyor linkini atar mısınız ?
Birde telefona oturdu mu ?

Telefona tam oturuyor. Detaylı inceleme, resimler ve uygulama tavsiyeleri için önceki mesajlarıma bakabilirsiniz.

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
Bende sipariş verdim . Tek sorun umarım spigen kılıfla sıkıntı çıkarmaz

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Bende sipariş verdim . Tek sorun umarım spigen kılıfla sıkıntı çıkarmaz

DH'de bir kullanıcı aynen aşağıdaki gibi yazmış:

"Baseus'un ekran korumasını aldım. Ancak Spigen kılıfla uyumsuz. Kılıfa sığmıyor. Haberiniz olsun. Yanında ne olur ne olmaz diye ucuz ekran korumalardan da aldım. Ama onlar da çentiğe tam oturmuyor, sanki farklı telefon için yapılıp mi 8 diye satılıyor gibime geldi. Sonuç olarak ekran koruyucusu kullanmayacağım."

Bence kılıfla deneyip ziyan etmeyin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün elime geçti ve Baseus uygulamasını yaptım. Gerçekten çok kaliteli. Akıllıphone firması da paketlemede çok özenmiş. sbayraktar06 ya buradan tekrar çok teşekkür ederim tavsiyesi ve talimatları için...

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
GittiGidiyor üzerinden siparişi vermiştim fakat az önce telefon ile arayıp ,

Ellerindeki camın kargoya verilirken hatalı olduğunu fark etmişler ve bu durum tüm stoklarda varmış , göndersek de bir işinize yaramaz dediler . Para iadesi talebi açarsanız paranızı geri vereceğiz dediler .

Maalesef olmadı az sonra iade talebi açacağım . Bence ellerinde stok kalmadı ve bu yüzden böyle demiş olabilirler .

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
DH'de bir kullanıcı aynen aşağıdaki gibi yazmış:

"Baseus'un ekran korumasını aldım. Ancak Spigen kılıfla uyumsuz. Kılıfa sığmıyor. Haberiniz olsun. Yanında ne olur ne olmaz diye ucuz ekran korumalardan da aldım. Ama onlar da çentiğe tam oturmuyor, sanki farklı telefon için yapılıp mi 8 diye satılıyor gibime geldi. Sonuç olarak ekran koruyucusu kullanmayacağım."

Bence kılıfla deneyip ziyan etmeyin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün elime geçti ve Baseus uygulamasını yaptım. Gerçekten çok kaliteli. Akıllıphone firması da paketlemede çok özenmiş. sbayraktar06 ya buradan tekrar çok teşekkür ederim tavsiyesi ve talimatları için...
Kısmet diyelim zaten siparişi iptal edeceğim az sonra .
Telefonu bir aydır kullanıyorum ve ekranda ciddi oranda çizikler olmaya başladı acilen bir ekran koruyucusu almam lazım :)

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
GittiGidiyor üzerinden siparişi vermiştim fakat az önce telefon ile arayıp ,

Ellerindeki camın kargoya verilirken hatalı olduğunu fark etmişler ve bu durum tüm stoklarda varmış , göndersek de bir işinize yaramaz dediler . Para iadesi talebi açarsanız paranızı geri vereceğiz dediler .

Maalesef olmadı az sonra iade talebi açacağım . Bence ellerinde stok kalmadı ve bu yüzden böyle demiş olabilirler .

Garip, iki gün önce kendi sitelerinden aldım ben, hiç bir sorun yok, bugün uyguladım. Ürünün sorunlu olduğunu ve tüm stoğun böyle olduğunu nasıl anlıyorlar acaba, kutusu açılabilecek bir ürün de değilki...

Üst Alt