Sohbet [DUYURU] 250 Kişinin Telefonunu Tuğlaya Çevirdiler Dikkatli Olun.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Uyarı için teşekkürler, burası dışında güvenilir olduğunu bilmediğim kimsenin konusundaki uygulamaları kurmamda kullanmamda. Root yöntemi olsun, kernel olsun veya cr olsun..

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Uyarı için teşekkürler, burası dışında güvenilir olduğunu bilmediğim kimsenin konusundaki uygulamaları kurmamda kullanmamda. Root yöntemi olsun, kernel olsun veya cr olsun..
Yine de buradaki gördüklerinizde dahi önce kullanıcı yorumlarını incelemenizi tavsiye ederim. Buraya da romu salıp birdaha ardına bakmayabilirler sonuçta. Her ne kadar yönetim ekibi sıkı denetim yapıp ilgili aksiyonları alsalar da arada geçen süre zarfında indirip yüklemeye çalışan arkadaşlar olabilir.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Yine de buradaki gördüklerinizde dahi önce kullanıcı yorumlarını incelemenizi tavsiye ederim. Buraya da romu salıp birdaha ardına bakmayabilirler sonuçta. Her ne kadar yönetim ekibi sıkı denetim yapıp ilgili aksiyonları alsalar da arada geçen süre zarfında indirip yüklemeye çalışan arkadaşlar olabilir.

Paylaşan kişilerin genellikle yönetim ekibinden veya sitede belirli bir itibarı olan kişiler olmasına dikkat ederim hep. Bunlar dikkat edilmesi gereken önemli kriterler ama yeni bir üyelik açıp gelip direkt rom veya kernel paylaşan birisi var ise şüphelenirim ki şöyle bir ihtimalde var forumda uzun süredir var olupta son bir iki dönemde ortaya çıkıp böyle paylaşımlar yapmaya birden başlayan kişiden de şüphe duyulması lazım onun haricinde çokta sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. (Bu özellikle son yazdığım cümle benim için baz alınması gereken bir husus kimseyi zan altında bırakmak istemem..)

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Konuyla alakasız gibi olacak ama alakası da var. Honor 70 cihazımı servise yollayınca benim 3gb ramli mi 5s'e kaldım. Bir çok rom denedim pixel exprience cihazı soba gibi yapti. Bir çok rom da böyle yapıyor.

Xda da crdroid konusunu bulunsun. Gerçekten cihazı kullanılabilir hale getiriyor 2023 de bile. Sıfır ısınma şarjı uzun gidiyor performans çok iyi. Android 13 sürümünü kurdum çok mutluyum.

Rom kurmakta zorlananlar yedek alıp format data yapsın en güncel firmware i yüklesin sonra romu yüklesin. Romdan sonra wipe cache de yapmak lazım.

Qti memory isimli bir magisk modülü var onu da magisk üzerinden kurun kesinlikle.
Bu mesaj onlardan birinden mi geliyor dersiniz; öyle ise adamdan yardım istedik :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cantara hocam durum raporu alabilirmiyim;)

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Girip baktım max 13-14 yaşı var kendi yazdıklarına kendi gülüyor yazık . Aklı başında olan adam tanımadığı adama telefonunu emanet etmez bence.

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Öncelikle bu faydalı konuyu ele alıp insanları bilgilendirdiğiniz için canı gönülden teşekkür ederim hocam. 👏

Bahsi geçen grubu uzun zamandır biliyorum. Maalesef ki söylediklerinizden çok daha fazlasını icra ettiklerini de çevremden duydum/gördüm.
Şuanda da HyperOS adı altında vivo ve samsung romlarını birleştirip zip haline getirip satmaya çalışan, zorlarsan "hadi bu seferlik ücretsiz olsun vs " diyerek paylaşmaya başladılar. Bir ara ios temalı rom adı altında da yapılıyordu bu söylediğim. Ayrıca yaşları bahsettiğinizden daha da küçük hocam.

Tüm Xiaomi cihaz kullanıcılarına en güvenilir ROM üreticilerini şu şekilde sıralamak isterim. Bu kişilerin haricinde üretilen romları yüklemeden önce lütfen birkaç kez daha düşünün, araştırın ve öyle hareket edin.
  • Xiaomi.EU - O, rom işinin kralı, Ağababasıdır. Birçok rom onun sağladığı custom rom base alınarak yapılır. Biz de LedoMerto ROM' larımızı oluştururken sıklıkla base almıştık.
  • MIUI Pulse - Basic yazanlar ücretsiz, Extended yazanlar ise ücretli romdur(500ruble). Xiaomi.EU tabanlı ve bir çok özelleştirmeye sahip. Özelleştirme menüleri Rusçadır. TR Dil desteği sadece klasik menülerde mevcut. Full özelleştirmeli romları bile oldukça akıcıdır.
  • EliteROM - Lite yazanlar ücretsiz, NextGen / Gaming Yazanlar ise ücretli romdur (aylık abonelik sistemi ve cihaz kaydı yapılıyor. Rom sadece sizin cihazınızda çalışır.) CN rom tabanlı bol özelleştirmeli romdur. Türkçe dil desteği de geldi. Geliştiricisine ayrıca güvenir, kendisini hızlı çözüm bulmasından ötürü severim.
  • XBTUI ROM - Adını sık sık duydum ve kullanıcıları da gayet memnun kötü olumsuz bir durumla asla karşılaşmadım. Ücretli HyperOS port romları da var şuanda.
  • MIUIGO - pokemon go temalı bir rom. Güzeldir. Olumsuz kötü bir durumla karşılaşmadım. Eski cihazlarımda kullanmıştım.
  • WolfOS - Arkasında çok ciddi ve güçlü bir ekip bulunan, Ücretli/ücretsiz sürümleri olan, kararlı ve stabil romlar üretiyorlar. Romları gayet güzeldir.
  • PROMEO - Endonezya tabanlı, saf, sade ve akıcı bir romdur. Güzel ekran süresi verir. Güzel debloat ve optimize edildiğinden dolayı stabil ve memnun eden bir rom.
  • LedoMerto ROM - Artık sadece X3 NFC ile sınırlı, Türk bir üniversite öğretim görevlisi ve şahsım tarafından oluşturulmakta. Sistem güvenliğine hiçbir müdehalede bulunmadığımız, sadece kullanıcılarımızdan gelen geri bildirimler göz önünde bulundurularak görsel özelleştirmeler eklediğimiz, gaming sürümünü de çıkarttığımız bir rom serisi. Bazen talep üzerine farklı OS' a sahip cihazlardan(Oneplus, Oppo, Motorola vb.) portlayıp kendi cihazlarımızda aktif kullanıyor, tester arkadaşlarımızın testlerinden geçmeden kimseye sunmuyoruz. Kullanıcı yorumlarını da okuduğunuzda kendiniz anlayacağınızdan eminim.
Şuan için aklıma gelen liste bu şekilde. Bilindik, önerilen rom üreticileri olursa alıntılayıp ekleyebilir, diğer arkadaşlarımızın da faydalanmasını sağlayabilirsiniz.
Selamun aleykum hocam. Yazinizi okudumda ellerinize daglik. Miui pulse dikkatimi cekti basic olani buldum cihazim k60. Eu rom yuklu. Miui pulseyi sizce kullanmalimiyim.

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Selamun aleykum hocam. Yazinizi okudumda ellerinize daglik. Miui pulse dikkatimi cekti basic olani buldum cihazim k60. Eu rom yuklu. Miui pulseyi sizce kullanmalimiyim.
Aleyküm selam hocam. Pulse uzun zamanlarca kullandığım bir rom oldu. MI 13 için distribütörlüğünü de yapmaktayım. Basic olan biraz özelleştirmeli ücretsiz fresh bir rom. Extended olan sürüm ise ücretli ve full özelleştirmeli, cihazın bir çok noktasına görsel özelleştirmeler eklenebilen aynı zamanda da yeterince akıcı bir rom. Eu üzerine pulse basic yüklediğiniz de bile cihazın daha akıcı olacağından eminim.

Slymngvn

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Aleyküm selam hocam. Pulse uzun zamanlarca kullandığım bir rom oldu. MI 13 için distribütörlüğünü de yapmaktayım. Basic olan biraz özelleştirmeli ücretsiz fresh bir rom. Extended olan sürüm ise ücretli ve full özelleştirmeli, cihazın bir çok noktasına görsel özelleştirmeler eklenebilen aynı zamanda da yeterince akıcı bir rom. Eu üzerine pulse basic yüklediğiniz de bile cihazın daha akıcı olacağından eminim.
Peki ucretli surum fiyati nedir. Ve istersem nereden temin edebilirim

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Peki ucretli surum fiyati nedir. Ve istersem nereden temin edebilirim
Ücretli sürümü satıcısı 500 ruble gibi bir ücretten satmakta. Bunun için de önce aracı bulup(ilk satın alırken kullandığım vergi levhalı işletmeyi önerebilirim baya hızlılar.) 500ruble nin TL karşılığı + komisyonu aracıya(toplamda 230 tl ye mal olmuştu bana.) gönderip ondan ss alıyorsunuz. Ondan aldığınız ss i pulse romun telegram grubundan evolution adlı arkadaşa gönderip cihaz marka modelinizi yazıyorsunuz. Maksimum 48 saat içerisinde size rom linkini gönderiyor.

Slymngvn

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Ücretli sürümü satıcısı 500 ruble gibi bir ücretten satmakta. Bunun için de önce aracı bulup(ilk satın alırken kullandığım vergi levhalı işletmeyi önerebilirim baya hızlılar.) 500ruble nin TL karşılığı + komisyonu aracıya(toplamda 230 tl ye mal olmuştu bana.) gönderip ondan ss alıyorsunuz. Ondan aldığınız ss i pulse romun telegram grubundan evolution adlı arkadaşa gönderip cihaz marka modelinizi yazıyorsunuz. Maksimum 48 saat içerisinde size rom linkini gönderiyor.
Sagolun. Ilgi alakaniz icin. Normal olani yukleyip deniyeyim bi. Kaf atarsa ucretli olarak iletisime gecerim. Hayirli aksamlariniz olsun Allah a emanet ☺️

Üst Alt