- Adım
- HaKaN
- Cihazım
- RedmiNote10Pro
- Meslek
- Ar-Ge Uzmanı
- Konular
- 31
Eline emeğine sağlık hocam.
Eline sağlık hocam. Bu tema işine bir bulaştın mı bir daha çıkamıyorsun, bir şeyler seni sürekli dürter, yok şurası burası derken her defasında geriye baktığında, bir öncekinden daha güzel işler çıktığını göreceksinAyrıca katlılarından dolayı VSM hocama da teşekkürler
![]()
hocam çok değişik bir fobi yaEline sağlık hocam. Benim şu iconların aynı boyutta olma gibi bir fobim var![]()
Hocam biri büyük diğeri ufak kalınca sıkıntıhocam çok değişik bir fobi ya![]()
Çok teşekkür ederim. Birazdan v1.2 upload edeceğim inşallahEline emeğine sağlık hocam.
Birazdan v1.2 upload sizin dediğinizi daha yapamadım ama, yakın zamanda inşAllahtesekkurler hocam eline saglik takvim simgesinde birde gun yazarsa super olur insaallah 2. versiyonda eklersin kolay gelsin iyi calismalar
VSM abim sağolsunEline sağlık hocam. Bu tema işine bir bulaştın mı bir daha çıkamıyorsun, bir şeyler seni sürekli dürter, yok şurası burası derken her defasında geriye baktığında, bir öncekinden daha güzel işler çıktığını göreceksinAyrıca katkılarından dolayı VSM hocama da teşekkürler
![]()
Ne demek hocam birazdan v1.2 upload edeceğim inşallah onuda beğinirsinizhocam çok hoşuma gitti ellerine sağlık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yavaş yavaş çözüyorum o problemi hocamEline sağlık hocam. Benim şu iconların aynı boyutta olma gibi bir fobim var![]()