- Adım
- Murat
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 12
hocam eyvallah ya yeni gördümgörünüyor hocam alttan sağ taraftan çekince ama büyük ekran bence daha kullanışlıydı
hocam eyvallah ya yeni gördümgörünüyor hocam alttan sağ taraftan çekince ama büyük ekran bence daha kullanışlıydı
tasarım olarak güzel ama benim yukarda belirttiğim gibi bir hata sizde de mevcut mu wifi kısmında yoksa sadece bende mi var o olayhocam eyvallah ya yeni gördüm
bi türlü panel aşağıya çekilmiş haldeyken ss alamadım.. ama yok bi sıkıntı hocam dünden beri kullanıyorum gayet memnunumtasarım olarak güzel ama benim yukarda belirttiğim gibi bir hata sizde de mevcut mu wifi kısmında yoksa sadece bende mi var o olay
hızlı wifi bağlantısı için bildirim panelinde açılan pencere ile bildirim çubuğu birbirine girmiş halde mi sizde de oldukça merak etmekteyim
Hocam az bir işi kaldı bir kaç ikon değişikliği yapıyorum. Bakalım yeni bildirim panelinde de devam edecek mi sorununuzcevabınız için ayrıca teşekkür ederim demek bende sorun oluyor sadece acep niye ki
beklemekteyimHocam az bir işi kaldı bir kaç ikon değişikliği yapıyorum. Bakalım yeni bildirim panelinde de devam edecek mi sorununuz
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi