- Adım
- HaKaN
- Cihazım
- RedmiNote10Pro
- Meslek
- Ar-Ge Uzmanı
- Konular
- 31
Eline emeğine sağlık hocam.
Eline sağlık hocam. Bu tema işine bir bulaştın mı bir daha çıkamıyorsun, bir şeyler seni sürekli dürter, yok şurası burası derken her defasında geriye baktığında, bir öncekinden daha güzel işler çıktığını göreceksin Ayrıca katlılarından dolayı VSM hocama da teşekkürler
hocam çok değişik bir fobi yaEline sağlık hocam. Benim şu iconların aynı boyutta olma gibi bir fobim var
Hocam biri büyük diğeri ufak kalınca sıkıntıhocam çok değişik bir fobi ya
Çok teşekkür ederim. Birazdan v1.2 upload edeceğim inşallahEline emeğine sağlık hocam.
Birazdan v1.2 upload sizin dediğinizi daha yapamadım ama, yakın zamanda inşAllahtesekkurler hocam eline saglik takvim simgesinde birde gun yazarsa super olur insaallah 2. versiyonda eklersin kolay gelsin iyi calismalar
VSM abim sağolsun Çok destek oldu. Size de ayrıca teşekkür ederimEline sağlık hocam. Bu tema işine bir bulaştın mı bir daha çıkamıyorsun, bir şeyler seni sürekli dürter, yok şurası burası derken her defasında geriye baktığında, bir öncekinden daha güzel işler çıktığını göreceksin Ayrıca katkılarından dolayı VSM hocama da teşekkürler
Ne demek hocam birazdan v1.2 upload edeceğim inşallah onuda beğinirsinizhocam çok hoşuma gitti ellerine sağlıkResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yavaş yavaş çözüyorum o problemi hocam v1.2 upload ediyorum şuan eskisine göre biraz daha iyi daha da iyi olacak inşAllahEline sağlık hocam. Benim şu iconların aynı boyutta olma gibi bir fobim var