Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Sevgili üstadım, belli bir doymuşluktan sonra bazı şeyler insana angarya gibi gelmeye başlıyor, daha önce de belirttiğim gibi, eskiden TWRP ile bu işleri sıkıntısız yapmak mümkündü, olmamaya başlayınca, SwiftBackup a geçtim, çok büyük rahatlık gerçektende, sizde sanırım bana bu konuda katılıyorsunuzdur sevgili Koçara hocam...ilk başlarda kurtarıcımız Titanium Backup idi...

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Maalesef böyle hocam herşeyi göze alıyorsun ama cihazına göre twrp bulamıyorsun kafana göre rom ararsın bulamazsın piyasa bir kaç hintlinin eline kalmış onlarda birbirini kopyalıyor sorunlar yumak haline geliyor en iyisi bu işlerden uzak durmak

Size kesinlikle katılıyorum Skorpi hocam hatırlarsanız rom yapıp yayınlamak konusunda sizinle konuştuk bir çok şeyi kafa götürmüyor artık her işlem meşakkate dönüşüyor

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Size kesinlikle katılıyorum Skorpi hocam hatırlarsanız rom yapıp yayınlamak konusunda sizinle konuştuk bir çok şey kafa götürmüyor artık her işlem meşakkate dönüşüyor
Üstadım, vücut yaşlandı ama kafam çok şükür hala zehir gibi çalışıyor ve bende ayrıca FİL hafızası var, her şeyi en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorumIdea~~haha--

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Üstadım, vücut yaşlandı ama kafam çok şükür hala zehir gibi çalışıyor ve bende ayrıca FİL hafızası var, her şeyi en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorumIdea~~haha--

Ahhh keşke sizin gibi olabilseydim beyin kanamasından sonra hafıza kaybı yaşadığım için bende hafıza iflas etti kayyum atadılar 😂🤣😂

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Sevgili üstadım, belli bir doymuşluktan sonra bazı şeyler insana angarya gibi gelmeye başlıyor, daha önce de belirttiğim gibi, eskiden TWRP ile bu işleri sıkıntısız yapmak mümkündü, olmamaya başlayınca, SwiftBackup a geçtim, çok büyük rahatlık gerçektende, sizde sanırım bana bu konuda katılıyorsunuzdur sevgili Koçara hocam...ilk başlarda kurtarıcımız Titanium Backup idi...

Sayın hocam ben Murad Ali hocam gibi Twrp den hiç yedek almadım. Titanium backup da ( bazı uygulamaları geri yükleme de sıkıntılı olsa da) ilk başlarda iyiydi ama sonra o da sapıttı.
Fakat SwiftBackup yedekleme ve geri yükleme konusunda bana göre hakikaten rakipsiz.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yoo hocam 😂 mi mix 4 alirsam kredi cekerim
Ben bu güncellemeler sona erince, aradan uzun zamanda geçince, bir ara cihazı yenileyeyim dedim ancak Max3 büyüklüğünde bir cihaz olmadığından, Poco F3 e çok fena taktım ve ha bugün, ha yarın diyerek, bir türlü vuslatı gerçekleştiremedik....sonra malumunuz CrDroid romu yükledik ve yepyeni bir cihaza kavuştum...yazdan sonra bi de bataryayı değiştirdimmi, beni mezara kadar götürür

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ahhh keşke sizin gibi olabilseydim beyin kanamasından sonra hafıza kaybı yaşadığım için bende hafıza iflas etti kayyum atadılar 😂🤣😂
Hocam, tekrardan çok çok geçmiş olsun ama gayet dinç ve enerjiksiniz, ben sizde, dediğiniz kayıpları algılayamadım

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Ben bu güncellemeler sona erince, aradan uzun zamanda geçince, bir ara cihazı yenileyeyim dedim ancak Max3 büyüklüğünde bir cihaz olmadığından, Poco F3 e çok fena taktım ve ha bugün, ha yarın diyerek, bir türlü vuslatı gerçekleştiremedik....sonra malumunuz CrDroid romu yükledik ve yepyeni bir cihaza kavuştum...yazdan sonra bi de bataryayı değiştirdimmi, beni mezara kadar götürür

Hadi bakalim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bide siz mi 9t baktinizmi malum ekran kasa orani baya iyi fiyatida uygun benimkini satabilirim 😂 saka bi yana bence bi mi 9t sizin isinizi gorur

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Hocam, tekrardan çok çok geçmiş olsun ama gayet dinç ve enerjiksiniz, ben sizde, dediğiniz kayıpları algılayamadım

Teşekkür ederim hocam moralimi yükselttiyorsunuz enerjimi geri kazanmak için 11 yılımı kaybettim sizler gibi dostlar sayesinde ayaktayım çok şükür ama unutuğum okadar çok şey varki.

Üst Alt