Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Valla biz o uygulama ile ortak değiliz hocam, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah, herhangi bir soru varsa, 7/24 buradayım

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Estağfirullah Skorpi hocam ortaklık kasttetmedim orası espiri ancak uygulamayı duydum ama ilk defa açıp bakmak istedim beni çeken yönü yedekleri direkt buluta atması saklama zahmetinden kurtarıyor.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Estağfirullah Skorpi hocam ortaklık kasttetmedim orası espiri ancak uygulamayı duydum ama ilk defa açıp bakmak istedim beni çeken yönü yedekleri direkt buluta atması saklama zahmetinden kurtarıyor.
Bulut konusunda isterseniz bi Koçara hocama kulak verin, ben şahsen SD karta yedekliyorum direkt, Siz de öyle yapın yada OTG ye yedekleyin

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Skorpi hocam Koçara hocamla birlik olup kanıma girdiniz, neymiş bu Swift Backup dedim üstümde kaldı, birde premium üyelik aldım 😂
Toplu işlemler için premium üyelik şart zaten hocam. Lâkin uygulamayı kullandıkça ne kadar isabetli bir karar verdiğinizi göreceksiniz.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Bulut konusunda isterseniz bi Koçara hocama kulak verin, ben şahsen SD karta yedekliyorum direkt, Siz de öyle yapın yada OTG ye yedekleyin

Bende Koçara hocam gibi Buluta yüklemeyi tercih ederim evin içi zaten USB ve OTG'den geçilmiyor birde o olunca hanımla aram açılır. 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toplu işlemler için premium üyelik şart zaten hocam. Lâkin uygulamayı kullandıkça ne kadar isabetli bir karar verdiğinizi göreceksiniz.

Swift Backup konusunu sizler söylediğiniz için dikkatimi çekti neymiş bu Swift Backup bir göz atayım dedim beklediğmden fazlası le karşılaştım, sizede Skorpi hocamada teşekkür ederim sadece telefon yedeklemesi için değil cihazda yaptığım işlemleride ayrı klasörde saklama özelliği ile benim çok işime yarayacak

Son düzenleme:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Bende Koçara hocam gibi Buluta yüklemeyi tercih ederim evin içi zaten USB ve OTG'den geçilmiyor birde o olunca hanımla aram açılır. 🙂
Çok mantıklı hocam. Yedekleme yaparken cihaz yerine bulut opsiyonunu seçerseniz hangi bulut hesabina yükleme yapacağınızı soruyor. Tabi yedekleme ve geri yükleme işlemi İnternet hızınıza göre biraz uzun sürebiliyor.
Ben şimdiye kadar işlemleri sürekli bulut üzerinden yaptım ve hemen hemen hiç hata almadım.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Çok mantıklı hocam. Yedekleme yaparken cihaz yerine bulut opsiyonunu seçerseniz hangi bulut hesabina yükleme yapacağınızı soruyor. Tabi yedekleme ve geri yükleme işlemi İnternet hızınıza göre biraz uzun sürebiliyor.
Ben şimdiye kadar işlemleri sürekli bulut üzerinden yaptım ve hemen hemen hiç hata almadım.

Swift Backup konusunu sizler söylediğiniz için dikkatimi çekti neymiş bu Swift Backup bir göz atayım dedim beklediğimden fazlası le karşılaştım, sizede Skorpi hocamada teşekkür ederim sadece telefon yedeklemesi için değil cihazda yaptığım işlemleride ayrı klasörde saklama özelliği ile benim çok işime yarayacak

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Swift Backup konusunu sizler söylediğiniz için dikkatimi çekti neymiş bu Swift Backup bir göz atayım dedim beklediğmden fazlası le karşılaştım, sizede Skorpi hocamada teşekkür ederim sadece telefon yedeklemesi için değil cihazda yaptığım işlemleride ayrı klasörde saklama özelliği ile benim çok işime yarayacak
Estağfurullah hocam, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah, bizim sizinle paylaştıklarımız, sizin bizlere öğrettiklerinizin yanında, devede kulak misalı kalıyor, teşekkürler, iyiki varsınız

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Estağfurullah hocam, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah, bizim sizinle paylaştıklarımız, sizin bizlere öğrettiklerinizin yanında, devede kulak misalı kalıyor, teşekkürler, iyiki varsınız

Sizlerde öyle hocam baştacısınız bende sizlerden birşeyler öğreniyorum bu da kanıtı, bilgi paylaştıkça çoğalır. 👍😉

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Swift Backup konusunu sizler söylediğiniz için dikkatimi çekti neymiş bu Swift Backup bir göz atayım dedim beklediğimden fazlası le karşılaştım, sizede Skorpi hocamada teşekkür ederim sadece telefon yedeklemesi için değil cihazda yaptığım işlemleride ayrı klasörde saklama özelliği ile benim çok işime yarayacak
Murad Ali gibi Android uzmanı bir hocanın SwiftBackup gibi bir uygulamanın nimetlerinden bihaber olması şaşırtıcı. Rom root işleriyle 2019 yılında tanısan android cahili Koçara bile bir yıl sonra swift backup kullanmaya başlamış ki gerisini siz düşünün.
Şaka bir yana böyle yararlı bir uygulamayı sizin gibi bir duayenin kullanmasına vesile olmaktan dolayı mutluyum.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Murad Ali gibi Android uzmanı bir hocanın SwiftBackup gibi bir uygulamanın nimetlerinden bihaber olması şaşırtıcı. Rom root işleriyle 2019 yılında tanısan android cahili Koçara bile bir yıl sonra swift backup kullanmaya başlamış ki gerisini siz düşünün.
Şaka bir yana böyle yararlı bir uygulamayı sizin gibi bir duayenin kullanmasına vesile olmaktan dolayı mutluyum.

Şakada olsa aslında haklısın Koçara hocam normalde cihaz için pek sıcak bakmıyorum bu tür uygulamalara nedeni de şu; evet swift backup her uygulamayı yüklüyor ama cihazın kazaya kurban gidebilecek EFS, Modem, Persist gibi önemli dosyalarının ayrı bir yerde yedeklenmiş olması gerekiyor. Nandroid yedekleme bütün herşeyi içinde barındırıyor bu çok elzem. Swift Backup benim cihaz içinde oluşturduğum ya da bana gelen yazılım dosyalarını yedekliyor ve Google Driver üzerinden bunu seri bir şekilde bir kaç kişiyle paylaşmamı sağlaması, bu işlemi daha önce OTG'ye atıp oradan Google Driver'e atıyordum bu işlemi kısalttı.

Üst Alt