Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Volte açıksa kapatın. genel problem şu yönde sizde volte açık ve aradığınız kişide de açıksa bu şekilde hiç ses gelmiyor karşıdaki kişi açana kadar aynı sorun vowifide de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şu yedek konusunda yardımcı olurmusunuz bende şuan crdroid kullanıyorum, örneğin bir rom denemek istiyorum ancak geri dönmesi sorun oluyor. twrpden neleri seçip yedeklersem hiç uğraşmadan sadece tek dosya flaşlayarak geri dönebilirim

Kullandığınız twrp nedir.?

Vay be siz yaptınız demek,beki alt yapı olarka hangi işletim sistemi ?

bu romda özelleştirme menüsü yok bütün özelleştirme rom'a gömülü

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Kullandığınız twrp nedir.?

bu romda özelleştirme yok bütün özelleştirme rom'a gömülü

3.6.0_11-RedmiK30Pro_v3.0.3_A12-lmi
Cihazımda poco f2 pro

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Volte açıksa kapatın. genel problem şu yönde sizde volte açık ve aradığınız kişide de açıksa bu şekilde hiç ses gelmiyor karşıdaki kişi açana kadar aynı sorun vowifide de var
VoWiFi olmazsa olmazım. Evde hiç bir operatör tam çekmiyor. Umarım bir sonraki güncelleme ile çözmüş olurlar.​

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Kare As' tan geriye bir tek Skorpi kaldı garibim. giggle~~:D
Neden bana gariban, zavallı ve sefilmişim gibi davranılıyor, anlayamadım, halbuki ben şu an cihazımın son 1.5 yıldır gördüğü en mükemmel roma sahibim, Sayın Ironsides hocamın da dediği gibi... CrDroid forever

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Cache yazan bölüm hariç hepsini işaretle cihazı full yedeklemiş olursun

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sevgili hocam, diyelimki ben CrDroid romun dediğiniz şekilde yedeğini aldım, başka bir rom yükledim ve sadece data yı geri yükledim, sorun olmayacak, doğru mu? İkinci sorum, bu başka romu beğenmedim, format data + 4 Wipe yaptım ve CrDroid romu fleşlememe gerek duymadan, Twrp yedeğini geri yüklediğim de, sistem data hepsi aynen geri mi yüklenmiş oluyor, cevap evet se, Swift Backup a hiç gerek kalmıyor bu durumda doğru mudur hocam

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Neden bana gariban, zavallı ve sefilmişim gibi davranılıyor, anlayamadım, halbuki ben şu an cihazımın son 1.5 yıldır gördüğü en mükemmel roma sahibim, Sayın Ironsides hocamın da dediği gibi... CrDroid forever

Kimi kimsesi olmayana gariban derler hocam. Kare ası tamamlayalım derken sipsi gibi tek başınıza kaldınız ya onu kastettim. Neyse ki Crdroid mutluluğunuza mutluluk katıyor da bir eksiklik hissetmiyorsunuz.
Ne diyelim. Allah saadetinizi bozmasın. :D

Son düzenleme:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Sevgili hocam, diyelimki ben CrDroid romun dediğiniz şekilde yedeğini aldım, başka bir rom yükledim ve sadece data yı geri yükledim, sorun olmayacak, doğru mu? İkinci sorum, bu başka romu beğenmedim, format data + 4 Wipe yaptım ve CrDroid romu fleşlememe gerek duymadan, Twrp yedeğini geri yüklediğim de, sistem data hepsi aynen geri mi yüklenmiş oluyor, cevap evet se, Swift Backup a hiç gerek kalmıyor bu durumda doğru mudur hocam

öncelikle iyi akşamlar Skorpi hocam

1- Rom dosyalarınız şifrelenmemişse dediğim gibi önbellek hariç full yedek alır ve iyi muhafaza ederseniz geri yüklemelerde sorun yaşamazsınız, bunun adı nandroid yedekleme oluyor

2- Evet eğer yedeğiniz zarar görmemişse cihaz problemsiz açılır nasıl yedeklediyseniz herşey yerli yerinde olur.
ve çok doğru Swift Backup gibi bir uygulamaya gerek duymazsınız.

Yedeklerken dikkat etmemiz gereken konu şu kesinlikle ekran şifresi desen gibi cihaza kendi yazdığımız tüm şifreleri kaldırıp yedeklemeliyiz geri yüklemede sıkıntı çıkabilir.

Son düzenleme:

it is a lie20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
buğra
Cihazım
mi5
Konular
2
Crdroid'in Android 12 versiyonunu sırf sound assistant için kullanıyorum ben, launcher olarak lawncher 12 alpha 5 kullanıyordum fakat alpha 5'de maalesef icon paketlerinde simgesi olmayan uygulamaların simgesini değiştirme özelliği olmadığı için lawncher 2'ye döndüm. İcon paketi olarakta minimalist icon paketini kullanıyorum. Mi 8 se için stock romda sound assistant olan sürüm mevcutsa direkt stock versiyona dönerim açıkçası.

Üst Alt