Bu hangi romdu hocam
Vay be siz yaptınız demek,beki alt yapı olarka hangi işletim sistemi ?Kendim için yaptığım rom'un ekran görüntüleri
Gençliğimde de yapmıştım son kez yapma isteği geldi ve Androidkitchen'in başına geçtim, linux olmadan hiçbirşey olmaz.Vay be siz yaptınız demek,beki alt yapı olarka hangi işletim sistemi ?
Volte açıksa kapatın. genel problem şu yönde sizde volte açık ve aradığınız kişide de açıksa bu şekilde hiç ses gelmiyor karşıdaki kişi açana kadar aynı sorun vowifide de varBirini aradığım zaman çağrı sırasındaki dıııt sesi hiç gelmiyor. Numara taşıma ses tonu kapalıydı, açtım ama o ses de gelmiyor. Karşı taraf cevaplayana kadar hiç ses yok yani. Forumda aradım ama bu soruna dair herhangi bir şey de bulamadım.
MIUI'ye geçip denedim sorun yok. CrDroid' e döndüm yine aynı.
Hocam şu yedek konusunda yardımcı olurmusunuz bende şuan crdroid kullanıyorum, örneğin bir rom denemek istiyorum ancak geri dönmesi sorun oluyor. twrpden neleri seçip yedeklersem hiç uğraşmadan sadece tek dosya flaşlayarak geri dönebilirimEvet Skorpi hocam test amaçlı cihazıma yüklemeler yapıyorum ama Crdroid yedeğimde işim bitince CrDroid kullanıyorum. kendi rom'um bitince taşınırım ama henüz net değil.