Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Koçara hocam sizi burada görmek ne hoş 😅 romun hızında sorun yokta aramada dııt sesi arada bir kayboluyor bu durum bir özellikte olabilir arama direkt bağlanıyor hissi veriyor sanki doğrumu Skorpi hocam. 😋
Bu Crdroid rom bi benim efsaneyi sevmedi. facepalm~~
Şaka bir yana fikirlerine her daim hürmet ettiğim duayen bir dostum bana ne kadar hızlı ve akıcı olursa olsun Aosp romlarda mutlaka kullanımı etkileyen buglar olur demişti. 8.4 sürümüyle ben bunu çokça yaşadım. Benim Mi6 nın hız ve stabilite açısından miui romlarda bir sıkıntısı yoktu zaten.
Misal iflah olmaz bir Eu betacı olan ben şu an Miroom dayım ve herşey gayet güzel gidiyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Şaka bir yana fikirlerine her daim hürmet ettiğim duayen bir dostum bana ne kadar hızlı ve akıcı olursa olsun Aosp romlarda mutlaka kullanımı etkileyen buglar olur demişti. 8.4 sürümüyle ben bunu çokça yaşadım. Benim Mi6 nın hız ve stabilite açısından miui romlarda bir sıkıntısı yoktu zaten.
Misal iflah olmaz bir Eu betacı olan ben şu an Miroom dayım ve herşey gayet güzel gidiyor.
Evet doğrudur hocam, aynen öyle demiştim, ta ki Crdroid yükleyene kadar.. EU/Mi Room, al birini vur ötekine ama önemli olan sizin mutlu olmanız

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205

Maalesef bu olabiliyor Koçara hocam unofficall sürümlerde bug konusu herzaman şikayet konusu olmuştur, unoffical sürümlerin cihaz ayırdığı çok görülür sizin yaşadığınız sorunları bir başkası yaşamaz ne ilginçtir ki durum böyle, bunların büyük çoğunluğu geliştirici hatasıdır...
Bu arada yeni rom'unuz hayırlısı olsun bende kendi rom'um üzerinde çalışıyorum gençliğim aklıma düştü herhalde. 😉🙂

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Maalesef bu olabiliyor Koçara hocam unofficall sürümlerde bug konusu herzaman şikayet konusu olmuştur, unoffical sürümlerin cihaz ayırdığı çok görülür sizin yaşadığınız sorunları bir başkası yaşamaz ne ilginçtir ki durum böyle, bunların büyük çoğunluğu geliştirici hatasıdır...
Bu arada yeni rom'unuz hayırlısı olsun bende kendi rom'um üzerinde çalışıyorum gençliğim aklıma düştü herhalde. 😉🙂
Aslında A11 bazlı Official 7.2 sürümünü indirip kurmayı düşünüyordum ama 8.4 gözümü bayağı korkurtuğu için şu an beklemedeyim. İleride ne olur onu da bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet doğrudur hocam, aynen öyle demiştim, ta ki Crdroid yükleyene kadar.. EU/Mi Room, al birini vur ötekine ama önemli olan sizin mutlu olmanız

Uzun zamandır kullanmadığım Miroom șu an itibari ile son derece akıcı ve düzgün çalışıyor hocam. Bunu söyleyeceğimi tahmin bile edemezdim ama EU beta da gördüğüm kasılmalar bu romda yok. Yani şu an mutluyum.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
MIUI romlar genelde bir süre sonra şişiyor. Belki modele göre değişiyordur. Aosp romlarda sürekli güncelleme geldiği için ister istemez ön bellek temizlenmiş oluyor.

Tabi bizler sürekli yenilik görmek istiyoruz. Yıllar önce haftalık beta romlarla bizi sevindiren Xiaomi elimdeki mi9t ye geçen ağustostan bu yana güncelleme vermiyor. Elimizdeki cihaz ile Samsung a71 birebir aynı. O cihaz a13 alacakken biz a11 miui12 de kaldık. Elbette aosp ile beraber bir nebze rahatız. O sebeple crdroid forever

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
Koçara hocam sizi burada görmek ne hoş 😅 romun hızında sorun yokta aramada dııt sesi arada bir kayboluyor bu durum bir özellikte olabilir arama direkt bağlanıyor hissi veriyor sanki doğrumu Skorpi hocam. 😋
Hocam bu sorunu ben redmi note 8 pro aosp romlarda karsilasirdin sorunu ise volteden kaynakliydi volteyi kapatinca duzeliyordu tabi siz daha iyi bilirsiniz.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam bu sorunu ben redmi note 8 pro aosp romlarda karsilasirdin sorunu ise volteden kaynakliydi volteyi kapatinca duzeliyordu tabi siz daha iyi bilirsiniz.
Teşekkürler hocam, denedim, maalesef olumsuz, belki gelecek güncelleme ile düzeltilir

UnmoveD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazar
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
15
Teşekkürler hocam, denedim, maalesef olumsuz, belki gelecek güncelleme ile düzeltilir

Enteresan ama bende düzelmişti olsun bu o kadar dert değildir:)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular