Teşekkür ederim hocam . Amin inşaallah.Annenize acil şifalar dilerim, geçmiş olsun Hocam.
Teşekkür ederim hocam . Allah size de en kısa sürede verir inşallah .Teşekkür ederim hocam, Annenize de çok geçmiş olsun. Hocam ben evde volta atıyorum, herşey sağlık için, yapacakta birşey yok.
Açıkçası böyle olacağını bekliyorum, hala bekliyorum. Test işlemleri maalesef çok az yapılıyor. Az yapılmasına rağmen vaka ikiye katlanıyor her gece. Bugün meydana gitmem gerekti gerçekten acil bir durumum vardı. Tramvay, otobüs gibi toplu taşıma araçlarında hala insanlar oturmuş hayat laylaylom gibi dolaşıyor. Üstelik saat 1-2 arasında gördüm sonra eve geçmiştim. Çok afedersiniz, halk Twitter'dan boşuna anırıp çağırıyor...Tortue Her geçen gün 2 ye katlayarak veriyorlar sayıyı
24 saat boyunca tüm testleri tamamlayıp 1 günlük sonuç elde ediliyor ve bu şekilde açıklanıyor. Bence bu şekilde olduğu daha iyi.Tortue Her geçen gün 2 ye katlayarak veriyorlar sayıyı Ayrıca neden gece açıklanır ?
Umre herşeyi batırdı diyor bir doktor. Ben de inanmıyorum resmî verilere hocam.Ben açıklanan resmi verilere inanmıyorum belki gören izleyen olmuştur doktolar toplantıda konuşurken vaka 191 ken aslında gerçekte 1000 den fazla vaka olduğundan istanbulda durumun kötü olduğundan ve bi kaç ilden bahsediyolardı.