- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Not 7
- Konular
- 418
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Saf su olmaz, sabun da dök.
Maşallah hocam. Size yanaşmaya niyetli virüs, evrenden silinir valla. Şaka bir yana, el yıkama videolarını görünce ellerin nasıl yıkandığını bile bilmiyormuşuz.Ben maske, eldiven, jel kullanmıyorum.Alkol bazlı antiseptik ve kolonya kullanıyorum.İşyerinde çalıştımız ortamı çamaşır suyu ile kapı pencere tutamaçlarını muslukları klavye mause kalem soyunma dolabını hergun temizliyoruz Hergun Aracım olduğu için ev,iş-iş,ev izole şekilde gidip geliyorum.Marketten alınanları yıkıyorum.Pazardan alınan meyve sebze zaten yazmama gerek yok ama artık daha bilinçli ve detaylı yıkıyoruz.Mümkün olduğunca ellerimi bol su ve sabun ile yıkıyorum.El yıkama videosuna baktıktan sonra nasıl el yıkanması gerektiğine dikkat ediyorum.Para kullanmamaya dikkat ediyorum, eve gelince makineye atıyorum günlük giyiniyorum.Telefonumu işe gelince ve eve gidince kolonya ile temizliyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Maşallah hocam. Size yanaşmaya niyetli virüs, evrenden silinir valla. Şaka bir yana, el yıkama videolarını görünce ellerin nasıl yıkandığını bile bilmiyormuşuz.