- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 129
Sen corona olmayayım derken mideyi bozacaksin dikkat et. Sabah sabah Türk kahvesi zeytinyağı SARIMSAK şu kuşburnu yeşil çay sirke ve kahvaltı hay maşallahSabah uyanır uyanmaz 20 saniye uzmanlarında dediği gibi elimi kollarıma kadar ve yüzümü bol sabun ile köpürterek yıkıyorum, lavabomun kenarında tuzlu su ile gargrara yapıyorum ağzımı ve burnumu ardından 600 - 1000 ml üzeri su içiyorum yaşam biçimim bu oldu artık ardından bır sade türk kahvesi içiyorum ardından 2 yemek kaşığı zeytin yağı ardından c ve b vitaminlerim ardından 1 diş sarımsak 1 bardak su ile en son kahvaltıya başlamadan önce 1 kupa kuşburnu içerisine yeşil çay koyarak tüketip kahvaltıya geçmeden 10 dakika önce 2 yemek kaşığı elme sirkesi tüketiyorum öyle kahvaltımı yapıyorum ayrıca aralıklı oruç diyetini uyguluyorum yani bu korona pek etkilemedi hayatımı günlük neredeyse bu tarzdı genel manada biraz daha önlem aldım birde günlük 8 - 10 lt su içmeye calısıyorum dikkat edin su önemli birde evde kal kal deliriyorum diyenlerdenseniz antrenman yapmayı deneyin
Okurken midem bulandi