Sohbet Covid-19'a karşı tedbirleriniz nelerdir?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Hocam evden çıkmamak yeterli (人 •͈ᴗ•͈)
Market alışverişi, ekmek almak vesaire bunlar mecbur durumlar. Bir de, bazı özel firmalar virüs tanımıyor. Bu yüzden çalışanlar işine mecburen gitmek zorunda. Evde kal diyemeyiz onlar için zor bir durum.

xalper97x

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
.
Konular
37

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Sabah uyanır uyanmaz 20 saniye uzmanlarında dediği gibi elimi kollarıma kadar ve yüzümü bol sabun ile köpürterek yıkıyorum, ardından 600 - 1000 ml üzeri su içiyorum yaşam biçimim bu oldu artık :) ardından bır sade türk kahvesi içiyorum ardından 2 yemek kaşığı zeytin yağı ardından c ve b vitaminlerim ardından 1 diş sarımsak 1 bardak su ile en son kahvaltıya başlamadan önce 1 kupa kuşburnu içerisine yeşil çay koyarak tüketip kahvaltıya geçmeden 10 dakika önce 2 yemek kaşığı elme sirkesi tüketiyorum öyle kahvaltımı yapıyorum ayrıca aralıklı oruç diyetini uyguluyorum yani bu korona pek etkilemedi hayatımı günlük neredeyse bu tarzdı genel manada biraz daha önlem aldım birde günlük 8 - 10 lt su içmeye calısıyorum dikkat edin su önemli :)
Hocam 8-10 Lt su çok fazla değil mi? Bildiğim standart tüketim miktarı vücut ağırlığı X 0.3. Bu tür durumlarda %20-25 artımak gerekir diye biliyorum.
Hocam evden çıkmamak yeterli (人 •͈ᴗ•͈)
Kimseyle temas etmemek, birkaç kişi bile olsa kapalı alanlardan uzak durmak gerekiyor ama evden hepten çıkmamak pratikte pek mümkün olmuyor.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Aşağıdaki mağazalar geçici süre kapatılma kararı aldı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Aslında haklısınız hocam ben kilo alma dönemindeyim vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum yani ondan ötürü sporcu arkadaşlar için manada yazdım yoksa 3-4-5 ideal yani kiloya göre değişiyor

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Aşağıdaki mağazalar geçici süre kapatılma kararı aldı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu liste uzayacaktır. Acil ihtiyaçlar dışında ne gerekiyorsa, hepsi kapatsın. Kazak gömlek, parfüm almazsakta olur bu dönemde.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bu liste uzayacaktır. Acil ihtiyaçlar dışında ne gerekiyorsa, hepsi kapatsın. Kazak gömlek, parfüm almazsakta olur bu dönemde.
Sürekli ihtiyaç olan şey Ekmek. Bunun dışında sokağa çıkmıyorum, Allahtan işyerim ay sonuna kadar tatil edildi.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bir AVM mağazası çalışanı olarak günlük hala şu dakika bu duruma rağmen günlük sadece bizim mağazamıza gelen ziyaretçi sayısı 2500 üzerinde.El yıkama dezenfektan sürmek haricinde alabileceğimiz bir önlem durumu malesef şuan için alınamıyor.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bir AVM mağazası çalışanı olarak günlük hala şu dakia bu duruma rağmen günlük sadece bizim mağazamıza gelen ziyaretçi sayısı 2500 üzerinde.El yıkama dezenfektan sürmek haricinde alabileceğimiz bir önlem durumu malesef şuan için alınamıyor.
İnsanların halen bu rahatlığını anlamakta zorluk çekiyorum. Zorunlu kısıtlamalar dışında, herkeste bir özgüven. Günlük 2500 kendi riskleri umursamayan ziyaretçinin, bir çalışan olarak Sizin maruz kalabileceğiniz riskleri umursadıklarını sanmıyorum ne yazık ki. Bu şartlar altında çokta yapabileceğiniz birşey yok. :(

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
2018 de geçirdiğim trafik kazası ve sonrasında hemşire hatası sonucu sağ bacağımda felç oluştu, devlet hastanelerinden fayda göremeyince özel hastanede ücretli olarak fizik tedavi gördüm, yaklaşık 2 yıl oldu kendi çabamla yeni yeni yürümeye başladım. Bu durumdan dolayı zaten evden dışarı çıkamıyordum, sinirlerin ve kasların düzelmesi için yürümem gerekiyor bu seferde covid engeli var giggle~~ Allah sonumuzu hayır eylesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MarcoPasha Hocam hayırlı olsun, Allah utandırmasın :)

Üst Alt