Nasıl peki memnun musunuz rom'dan hocam bir kaç ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?Bu da etkin kullanım oyun vs oynadım bliss ROM void kernel yüklü
Hocam çok çok az İngilizce kısım var hani onları da sanırım geçiremediler o sebepten içi de bu şekilde gayet memnunum sadece ufak bir bug tespit ettim tamam BT ile bir cihaza bağlanırken bir saniyelik duruyor gibi oluyor cihazBlissrom Türkçe mi tamamen yoksa özelleştirme kısmı ingilizce mi
Buyrun hocamPil kullanım detaylarınada bakabilir miyiz hocam hoşuma gitti rom
Çok iyi .. Bu kadar özelleştirme mevcut iken olaya bak yav 5 saat twitch ne demek Ben uyuya kalsam telefon kapanıyor direk muhammed540 hocam sizden bekliyoruz bu rom için bir konuBuyrun hocam
Sizlerin açması daha iyi olur. Ben maalesef şu an açmış olduğum konuları bile zor duzenleyebiliyorumÇok iyi .. Bu kadar özelleştirme mevcut iken olaya bak yav 5 saat twitch ne demek Ben uyuya kalsam telefon kapanıyor direk muhammed540 hocam sizden bekliyoruz bu rom için bir konu
Bu da etkin kullanım oyun vs oynadım bliss ROM void kernel yüklü
Evet hocam ama cfw falan yazmıyor başlıkta içeriğine pek bakmadımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu rom mu hocam kurduğunuz rom
Ben cfw 2.1 ile geçiş yaptım bir sorun teşkil etmedi beğenmez iseniz rrq da deneyebilirsiniz onda da bolca özelleştirme var aosp tabanlı evo x yapımcısı yapıyor onu daEvet hocam ama cfw falan yazmıyor başlıkta içeriğine pek bakmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CFW rom imiş içeriğinde rastladım ...
Evet doğru hocam buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu rom mu hocam kurduğunuz rom