Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - Pixel Experience Plus [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL]

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam bu bliss rom'a geçiş yaptım şuan fakat, gapps error code 20 hatası verdi? Nasıl yükleyebiliriz acaba gapps'ı?
Yanlış arm paketine sahip gapps paketi yuklemissiniz. Doğru gapps paketi ile tekrar deneyiniz

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Güncelleme tarihi bayağı eski doğru ama crdroid 6.9da gelen xiaomiparts bundan bir ay önce güncelleme alan bliss de var sıkıntı etmeyin o yüzden arama konusunda da ben sıkıntı yaşamadım Bergee hocam

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Güncelleme tarihi bayağı eski doğru ama crdroid 6.9da gelen xiaomiparts bundan bir ay önce güncelleme alan bliss de var sıkıntı etmeyin o yüzden arama konusunda da ben sıkıntı yaşamadım Bergee hocam
Hocam şuan bliss'teyim. Ve hiçbir sıkıntı yok gayet iyi google play store'uda flaşladım :) Bakalım uzun dönemde ne verecek :D Ve evet dediğiniz gibi bir sürü özelliği var crdroid kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım. Sanırsam birde bunun telefon uygulaması google değil yanlış mıyım hiç google gibi durmuyor.?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış arm paketine sahip gapps paketi yuklemissiniz. Doğru gapps paketi ile tekrar deneyiniz
Siz cevap vermeden önce buldum hocam 4.4 kurmaya çalışıyormuşum :D Gece geç saatte yapınca uykulu uykulu anca bu kadar oluyor :D

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam şuan bliss'teyim. Ve hiçbir sıkıntı yok gayet iyi google play store'uda flaşladım :) Bakalım uzun dönemde ne verecek :D Ve evet dediğiniz gibi bir sürü özelliği var crdroid kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım. Sanırsam birde bunun telefon uygulaması google değil yanlış mıyım hiç google gibi durmuyor.?

Siz cevap vermeden önce buldum hocam 4.4 kurmaya çalışıyormuşum :D Gece geç saatte yapınca uykulu uykulu anca bu kadar oluyor :D
Aosp arama uygulaması olabilir. Tavsiyem true phone kurmanız

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Aosp arama uygulaması olabilir. Tavsiyem true phone kurmanız
Hocam iyi gibi ama şuanlık pixel'dekinden daha iyi gibi true phone dediğiniz flaşlanabilir mi yoksa play store üzerinden mi indiriyoruz.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam iyi gibi ama şuanlık pixel'dekinden daha iyi gibi true phone dediğiniz flaşlanabilir mi yoksa play store üzerinden mi indiriyoruz.
Ekran fotoğrafı atabilir misiniz şuanki uygulamanın

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14

Aosp ROM çok sade daha görsel odaklı isterseniz true phone kurun ama benim tercihim aospdan yana true phone'a pek ısınamadım crdroid biraz daha hype bir ROM ama bliss'in az kalır bir yanı yok ki keza eski bir rom'dur kendisi açılış ekranı bile bağırıyor beni kullan diye :D

Ekran fotoğrafı atabilir misiniz şuanki uygulamanın

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201030-132453_Telefon.png
    Screenshot_20201030-132453_Telefon.png
    72,7 KB · Görüntüleme: 8

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Aosp ROM çok sade daha görsel odaklı isterseniz true phone kurun ama benim tercihim aospdan yana true phone'a pek ısınamadım crdroid biraz daha hype bir ROM ama bliss'in az kalır bir yanı yok ki keza eski bir rom'dur kendisi açılış ekranı bile bağırıyor beni kullan diye :D
Aosp telefon uygulaması oluyor bu uygulama

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Aosp telefon uygulaması oluyor bu uygulama
Evet hocam pixeldeki normal global romdaki google arama aosp arama olan romlarda verge hocamín bahsettigi arama sıkıntısı olmuyor hatırlarsanız bende sizden yardim istemişdim bir ara onun çözümü de aosp arama

Üst Alt