cihaz brick olacak diye terledim nesmen ama bütün aşamaları yaptım ve cihaz acildi şimdi drm l1 i kontrol edeceğimKurulum konusuna göz atıp aşamaları doğru yapmaya özen gösteriniz
Netflix ayarlara git uygulama içinden. Orada yürütme ayarları var, orda yazarHocam yalnız şöyle bir sıkıntı var rom kaynaklı muhtemelen aynısını geçen yüklediğimde de yaşamıştım instagram videoları 144p'de oynatıyor bildiğiniz 75 mbps download 8 mbps upload alıyorum imkanı yok 144p'de oynatmasının geçmeden önce çünkü kalitesi neyse o şekilde oynatıyordu buna bir çözüm var mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Insta Aero'yu indirerek kurdum ve sorunum çözüldü hocam Birde bu netflix hd ayarını nerden kontrol ediyorduk acaba?
SD yazıyor hadi bide burdan yak HD nasıl yapacağız Widevine L3cihaz brick olacak diye terledim nesmen ama bütün aşamaları yaptım ve cihaz acildi şimdi drm l1 i kontrol edeceğim
Netflix ayarlara git uygulama içinden. Orada yürütme ayarları var, orda yazar
China model ise l1 yapmak imkansız. Tek çare global veya india cihaz almak. İndia dandik cihaz yani nfc falan yok. Global de ekran sıkıntı olabiliyor. Şöyle düşün global 150 dolar ise china 200 dolar fiyat biçiliyor.SD yazıyor hadi bide burdan yak HD nasıl yapacağız Widevine L3
Hocam orjinal cihazım direk türkiyeden garantili bir şekilde gidip mediamarkt'tan alınmış cihaz zaten üzerinde de global yüklüydü china cihaz değil safety'den baktığım da her şeyi geçiyor gözüküyor şimdi magisk hide denedim bakalım sonuç ne olacak yeniden başlatıcamChina model ise l1 yapmak imkansız. Tek çare global veya india cihaz almak. İndia dandik cihaz yani nfc falan yok. Global de ekran sıkıntı olabiliyor. Şöyle düşün global 150 dolar ise china 200 dolar fiyat biçiliyor.
Ne yapsak boş diyorsunuz yani hocamCfw 2.1 olan romlarin hiçbirinde(Zenx hariç) l1 sertifikası yok. Beklemeniz gerekiyor maalesef
Siz böyle dediğinizde geçesi geliyor insanınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bluetooth kulaklık ile aktif olarak müzik dinliyorum WhatsApp ve WhatsApp webte aktif olarak dolanıyorum 1 saattir falan aralıksız müzik dinliyorum mobil verim sürekli açık. Ona rağmen harika bir şekilde 1 saatte %10 düşmesi beni o kadar etkiledi ki. Son sürümü ile takdire şayan bir işe imza atmış pixel experience ekibi gerçekten Stabilliğine bir şey söylemeyeceğim bile dokunur dokunmaz hatta neredeyse dokunmadan o uygulamadan bu uygulamaya bu uygulamadan o uygulamaya geçiyorum her yönden bayağ düzelmiş 1 günlük deneyimlemem bunlar.. ayrıca ısınma sorunu vs. hiç bir şey yaşamadım aşırı hoşuma gitti uzun bir süre bu romdan vazgeçmeyeceğim gibi deodexten sonra beni etkileyebilen tek rom