Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - Pixel Experience Plus [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL]

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Nuriuyar hocam ile kurduk yardımları için kendisine teşekkür ederim :) Şuanlık bir sıkıntı yok gibi gayet stabil çalışıyor önceden kurduğum da ısınıyordu hafifte stabilite sorunları vardı yeni versiyon da düzelmiş gibi bu sorunlar. Uzun kullanımda bakalım nasıl sonuçlar alıcaz deneyip göreceğiz :)

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam yalnız şöyle bir sıkıntı var rom kaynaklı muhtemelen aynısını geçen yüklediğimde de yaşamıştım instagram videoları 144p'de oynatıyor bildiğiniz 75 mbps download 8 mbps upload alıyorum imkanı yok 144p'de oynatmasının geçmeden önce çünkü kalitesi neyse o şekilde oynatıyordu buna bir çözüm var mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Insta Aero'yu indirerek kurdum ve sorunum çözüldü hocam :) Birde bu netflix hd ayarını nerden kontrol ediyorduk acaba?

Son düzenleme:

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
Kurulum konusuna göz atıp aşamaları doğru yapmaya özen gösteriniz
cihaz brick olacak diye terledim nesmen ama bütün aşamaları yaptım ve cihaz acildi şimdi drm l1 i kontrol edeceğim
Hocam yalnız şöyle bir sıkıntı var rom kaynaklı muhtemelen aynısını geçen yüklediğimde de yaşamıştım instagram videoları 144p'de oynatıyor bildiğiniz 75 mbps download 8 mbps upload alıyorum imkanı yok 144p'de oynatmasının geçmeden önce çünkü kalitesi neyse o şekilde oynatıyordu buna bir çözüm var mı acaba?

Insta Aero'yu indirerek kurdum ve sorunum çözüldü hocam :) Birde bu netflix hd ayarını nerden kontrol ediyorduk acaba?
Netflix ayarlara git uygulama içinden. Orada yürütme ayarları var, orda yazar

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
cihaz brick olacak diye terledim nesmen ama bütün aşamaları yaptım ve cihaz acildi şimdi drm l1 i kontrol edeceğim

Netflix ayarlara git uygulama içinden. Orada yürütme ayarları var, orda yazar
SD yazıyor hadi bide burdan yak :D HD nasıl yapacağız Widevine L3 :(

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
SD yazıyor hadi bide burdan yak :D HD nasıl yapacağız Widevine L3 :(
China model ise l1 yapmak imkansız. Tek çare global veya india cihaz almak. İndia dandik cihaz yani nfc falan yok. Global de ekran sıkıntı olabiliyor. Şöyle düşün global 150 dolar ise china 200 dolar fiyat biçiliyor.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Cfw 2.1 olan romlarin hiçbirinde(Zenx hariç) l1 sertifikası yok. Beklemeniz gerekiyor maalesef

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
China model ise l1 yapmak imkansız. Tek çare global veya india cihaz almak. İndia dandik cihaz yani nfc falan yok. Global de ekran sıkıntı olabiliyor. Şöyle düşün global 150 dolar ise china 200 dolar fiyat biçiliyor.
Hocam orjinal cihazım direk türkiyeden garantili bir şekilde gidip mediamarkt'tan alınmış cihaz zaten üzerinde de global yüklüydü china cihaz değil safety'den baktığım da her şeyi geçiyor gözüküyor şimdi magisk hide denedim bakalım sonuç ne olacak yeniden başlatıcam :)

Cfw 2.1 olan romlarin hiçbirinde(Zenx hariç) l1 sertifikası yok. Beklemeniz gerekiyor maalesef
Ne yapsak boş diyorsunuz yani hocam :(

Son düzenleme:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bluetooth kulaklık ile aktif olarak müzik dinliyorum WhatsApp ve WhatsApp webte aktif olarak dolanıyorum 1 saattir falan aralıksız müzik dinliyorum mobil verim sürekli açık. Ona rağmen harika bir şekilde 1 saatte %10 düşmesi beni o kadar etkiledi ki. Son sürümü ile takdire şayan bir işe imza atmış pixel experience ekibi gerçekten :) Stabilliğine bir şey söylemeyeceğim bile dokunur dokunmaz hatta neredeyse dokunmadan o uygulamadan bu uygulamaya bu uygulamadan o uygulamaya geçiyorum her yönden bayağ düzelmiş 1 günlük deneyimlemem bunlar.. ayrıca ısınma sorunu vs. hiç bir şey yaşamadım aşırı hoşuma gitti uzun bir süre bu romdan vazgeçmeyeceğim gibi deodexten sonra beni etkileyebilen tek rom :D

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bluetooth kulaklık ile aktif olarak müzik dinliyorum WhatsApp ve WhatsApp webte aktif olarak dolanıyorum 1 saattir falan aralıksız müzik dinliyorum mobil verim sürekli açık. Ona rağmen harika bir şekilde 1 saatte %10 düşmesi beni o kadar etkiledi ki. Son sürümü ile takdire şayan bir işe imza atmış pixel experience ekibi gerçekten :) Stabilliğine bir şey söylemeyeceğim bile dokunur dokunmaz hatta neredeyse dokunmadan o uygulamadan bu uygulamaya bu uygulamadan o uygulamaya geçiyorum her yönden bayağ düzelmiş 1 günlük deneyimlemem bunlar.. ayrıca ısınma sorunu vs. hiç bir şey yaşamadım aşırı hoşuma gitti uzun bir süre bu romdan vazgeçmeyeceğim gibi deodexten sonra beni etkileyebilen tek rom :D
Siz böyle dediğinizde geçesi geliyor insanın:D

Üst Alt