- Adım
- Berke
- Cihazım
- iP8 Plus&X3 NFC
- Meslek
- Art Designer
- Konular
- 80
HahahaaSiz böyle dediğinizde geçesi geliyor insanın![]()
HahahaaSiz böyle dediğinizde geçesi geliyor insanın![]()
Miui'da çok çekiyor açıkçası beni. Bir türlü bırakamıyorum virüs gibi mübarekHahahaaGeçmelisiniz hocam gerçekten çok stabil bir gram kasma yaşamadım ilk açılışta dahi o kadar hızlı yüklendi ki bilmiyorum pixel launcher yüklü kimisinde kasmış ama bende zerre kasma olmadı şarjı çok yiyor denmiş ama yine bende çok etkilemedi
Bu kadar stabil olacağını ve pili bu kadar iyi yönetebileceğini hiç düşünmüyordum açıkçası ...
Hiç sormayın hocam ya ama gerçekten sıktı artık MIUI çok saçma bir şekilde gereksiz bugları hataları arada bir arayüzde donmaları falan var ve hoş değil şarj deseniz su gibi akıyor valla bitiyor direk. MIUI 11 deodex harici hiçbir MIUI arayüzüne geçmem artık cidden farkı hissettim ya green olan MIUI 12 kurdum ama cidden çok Büyük bir fark hissettirmedi bana. Ama bu da gerçekten fark çok fazlaMiui'da çok çekiyor açıkçası beni. Bir türlü bırakamıyorum virüs gibi mübarek
Hocam yalnız şöyle bir sıkıntı var rom kaynaklı muhtemelen aynısını geçen yüklediğimde de yaşamıştım instagram videoları 144p'de oynatıyor bildiğiniz 75 mbps download 8 mbps upload alıyorum imkanı yok 144p'de oynatmasının geçmeden önce çünkü kalitesi neyse o şekilde oynatıyordu buna bir çözüm var mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Insta Aero'yu indirerek kurdum ve sorunum çözüldü hocamBirde bu netflix hd ayarını nerden kontrol ediyorduk acaba?
Root ile Miui Daemon uygulamasını silebilirsiniz.Pil miui da aynı aynı derken kapatılan arka plan gereksiz uygulamalardan sonra(12 haric o özürlü bir sürüm.). Aosp un esprisi yalın,saf ve sizin isteğiniz dışında hiç birşeyin yüklü olmaması. Gapps bile yüklemeden kullan istersen. Miuida arka plana bakıyorum cihazların neden ucuza satıldığını anlıyorum. Şeytan diye arka plan hizmet ismi mi olur.
Silmesine siliyorsun, mesele o değil.Root ile Miui Daemon uygulamasını silebilirsiniz.
Klasörden silmek gerekiyor şu ana kadar MİUİ 12 Global ve Miui 11 deodex romlarında daemon uygulamasını tamamen sildim ve hiçbir sorun olmadı.
Sanırım benimki de öyle kafasına göre kalite belirliyorBende de aero insta yüklü ancak kafasına göre yüklüyor video kalitesi bazen çöp bazen çöpten biraz iyi bazen iyi. Çözemedim bir türlü. Çözemediğim için de instagram a girmiyorum artık daha az kullanıyorum iyi bile oldu diyebilirim
Bu da etkin kullanım oyun vs oynadım bliss ROM void kernel yüklüResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Etkin şekilde kullanım da mükemmel gidiyor şuan şarj en son dün resim atmıştım o saatten beridir hala şarja takmadım hiç dünde aynı şekilde kullanmaya devam ettim Bluetooth açık wifi mobil veri açık gece yatmadan önce de wifi kapattım o şekilde yattım sabah kalktım ve yine aynı şekil kullanıyorum mobil veri Bluetooth kulaklık açık şarj konusunda gayet başarılı ama hala eksikleri var kullandıkça farkediliyor![]()