Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - Pixel Experience Plus [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL]

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Siz böyle dediğinizde geçesi geliyor insanın:D
Hahahaa :D Geçmelisiniz hocam gerçekten çok stabil bir gram kasma yaşamadım ilk açılışta dahi o kadar hızlı yüklendi ki bilmiyorum pixel launcher yüklü kimisinde kasmış ama bende zerre kasma olmadı şarjı çok yiyor denmiş ama yine bende çok etkilemedi :D Bu kadar stabil olacağını ve pili bu kadar iyi yönetebileceğini hiç düşünmüyordum açıkçası ...

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hahahaa :D Geçmelisiniz hocam gerçekten çok stabil bir gram kasma yaşamadım ilk açılışta dahi o kadar hızlı yüklendi ki bilmiyorum pixel launcher yüklü kimisinde kasmış ama bende zerre kasma olmadı şarjı çok yiyor denmiş ama yine bende çok etkilemedi :D Bu kadar stabil olacağını ve pili bu kadar iyi yönetebileceğini hiç düşünmüyordum açıkçası ...
Miui'da çok çekiyor açıkçası beni. Bir türlü bırakamıyorum virüs gibi mübarek

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Miui'da çok çekiyor açıkçası beni. Bir türlü bırakamıyorum virüs gibi mübarek
Hiç sormayın hocam ya ama gerçekten sıktı artık MIUI çok saçma bir şekilde gereksiz bugları hataları arada bir arayüzde donmaları falan var ve hoş değil şarj deseniz su gibi akıyor valla bitiyor direk. MIUI 11 deodex harici hiçbir MIUI arayüzüne geçmem artık cidden farkı hissettim ya green olan MIUI 12 kurdum ama cidden çok Büyük bir fark hissettirmedi bana. Ama bu da gerçekten fark çok fazla :D

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Pil miui da aynı aynı derken kapatılan arka plan gereksiz uygulamalardan sonra(12 haric o özürlü bir sürüm.). Aosp un esprisi yalın,saf ve sizin isteğiniz dışında hiç birşeyin yüklü olmaması. Gapps bile yüklemeden kullan istersen. Miuida arka plana bakıyorum cihazların neden ucuza satıldığını anlıyorum. Şeytan diye arka plan hizmet ismi mi olur.

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Hocam yalnız şöyle bir sıkıntı var rom kaynaklı muhtemelen aynısını geçen yüklediğimde de yaşamıştım instagram videoları 144p'de oynatıyor bildiğiniz 75 mbps download 8 mbps upload alıyorum imkanı yok 144p'de oynatmasının geçmeden önce çünkü kalitesi neyse o şekilde oynatıyordu buna bir çözüm var mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Insta Aero'yu indirerek kurdum ve sorunum çözüldü hocam :) Birde bu netflix hd ayarını nerden kontrol ediyorduk acaba?

Bende de aero insta yüklü ancak kafasına göre yüklüyor video kalitesi bazen çöp bazen çöpten biraz iyi bazen iyi. Çözemedim bir türlü. Çözemediğim için de instagram a girmiyorum artık daha az kullanıyorum iyi bile oldu diyebilirim

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Pil miui da aynı aynı derken kapatılan arka plan gereksiz uygulamalardan sonra(12 haric o özürlü bir sürüm.). Aosp un esprisi yalın,saf ve sizin isteğiniz dışında hiç birşeyin yüklü olmaması. Gapps bile yüklemeden kullan istersen. Miuida arka plana bakıyorum cihazların neden ucuza satıldığını anlıyorum. Şeytan diye arka plan hizmet ismi mi olur.
Root ile Miui Daemon uygulamasını silebilirsiniz.
Klasörden silmek gerekiyor şu ana kadar MİUİ 12 Global ve Miui 11 deodex romlarında daemon uygulamasını tamamen sildim ve hiçbir sorun olmadı.

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Root ile Miui Daemon uygulamasını silebilirsiniz.
Klasörden silmek gerekiyor şu ana kadar MİUİ 12 Global ve Miui 11 deodex romlarında daemon uygulamasını tamamen sildim ve hiçbir sorun olmadı.
Silmesine siliyorsun, mesele o değil.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Bende de aero insta yüklü ancak kafasına göre yüklüyor video kalitesi bazen çöp bazen çöpten biraz iyi bazen iyi. Çözemedim bir türlü. Çözemediğim için de instagram a girmiyorum artık daha az kullanıyorum iyi bile oldu diyebilirim
Sanırım benimki de öyle kafasına göre kalite belirliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth kulaklık ile telefon görüşmesi yapamıyorum hocam bu çok büyük bir eksi kulaklığın takılı şarkı dinliyorum telefonum çalıyor ses geliyor ama Bluetooth hiç gözükmüyor telefon ekranında? Buna bir çözüm var mıdır yoksa sadece bende mi böyle bir sorun var?

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Etkin şekilde kullanım da mükemmel gidiyor şuan şarj en son dün resim atmıştım o saatten beridir hala şarja takmadım hiç dünde aynı şekilde kullanmaya devam ettim Bluetooth açık wifi mobil veri açık gece yatmadan önce de wifi kapattım o şekilde yattım sabah kalktım ve yine aynı şekil kullanıyorum mobil veri Bluetooth kulaklık açık şarj konusunda gayet başarılı ama hala eksikleri var kullandıkça farkediliyor :)

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Etkin şekilde kullanım da mükemmel gidiyor şuan şarj en son dün resim atmıştım o saatten beridir hala şarja takmadım hiç dünde aynı şekilde kullanmaya devam ettim Bluetooth açık wifi mobil veri açık gece yatmadan önce de wifi kapattım o şekilde yattım sabah kalktım ve yine aynı şekil kullanıyorum mobil veri Bluetooth kulaklık açık şarj konusunda gayet başarılı ama hala eksikleri var kullandıkça farkediliyor :)
Bu da etkin kullanım oyun vs oynadım bliss ROM void kernel yüklü

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201027-215450_Ayarlar.png
    Screenshot_20201027-215450_Ayarlar.png
    155,1 KB · Görüntüleme: 11
Üst Alt