Yardım Cepport

• Konbuyu başlatan Tuzak
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 51
  • Görüntüleme 4K

Tuzak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 8
Konular
7
6 gün önce gittigidiyor cepport üzerinden mi8 siparişi verdim hala kargoya verilmedi bu site güvenilirmi yoksa siparişi iptalmi edeyim bilginiz varmı , mesaj atiyorum geri dönmüyolar.

yukselbulut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yüksel
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Esnaf
Konular
8
*İyi firma veya kötü firma demedim ama güvenilir olduğuna kendimce kefilim, bundan da menfaatim veya zararım yok, objektif olarak yorum yapıyorum.
*Mağduriyet oluştuğunda forumdaki ilgili arkadaşlar sayesinde çözülmeye çalışılıyor veya çözülüyor.
*3-7 gün içinde kargoya verilir diye yazılan sözleşmeye göre 4. günde kargo yapılmadı demek ne kadar doğru?
*Cepport'un forum ile olan ilişkileri sadece sponsorluk ile nitelendirilemez, bazı gerçekleri bilmeden yorum yapmak yanlış olur. ;)
Veli bey ilk defa internetten alışveriş yapmıyoruz.Çoğumuz anasayfadaki alışveriş bağlantısıyla gittigidiyora yönlendirildi ve bu sitedeki mi 8in açıklama kısmında ertesi gün kargo yazıyordu şuanda kaldırılmış.Çoğu iyi satıcı çinden bile kargoyu 8 gün içerisinde yolluyor.Kaldı ki bu firmanın neyini savunduğunuzu çözemedim.
İnsanların telefona ihtiyaçları olmasa zaten sipariş geçmezler.''Telefonum yok,Acil cihazı yollamanız gerek '' diye arayıp ricada bulunmama rağmen ''orda görmüyormusun 3-7 gün içerisinde kargoya verilir diye yazıyor '' bu şekildemi cevap verilir ? Ya bırakın allah aşkına onca alternatif varken kendi paramla rezil olamam.250 lira düşük fiyatla gittim migrostan aldım ve bunca yazılana rağmen bir yöneticide çıkıp birşey demiyor.Başkada lafa hacet yok.

Oyla:

Tuzak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Telefonu
*İyi firma veya kötü firma demedim ama güvenilir olduğuna kendimce kefilim, bundan da menfaatim veya zararım yok, objektif olarak yorum yapıyorum.
*Mağduriyet oluştuğunda forumdaki ilgili arkadaşlar sayesinde çözülmeye çalışılıyor veya çözülüyor.
*3-7 gün içinde kargoya verilir diye yazılan sözleşmeye göre 4. günde kargo yapılmadı demek ne kadar doğru?
*Cepport'un forum ile olan ilişkileri sadece sponsorluk ile nitelendirilemez, bazı gerçekleri bilmeden yorum yapmak yanlış olur. ;)
Ben siparişi 8 gün once verdim gondermediler iptal ettim zamaninda gondermiceklerse oraya 7 gun yazmasinlar.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar sorununuzu ve mağduriyetinizi anlıyorum fakat forum kurallarımızın çiğnenmesine, üyelerimizin birbirlerine bu şekilde hitap etmelerine izin vermemiz mümkün değil. Şimdilik sadece sıkıntılı mesajları temizliyorum. Yanlış anlaşılmamak adına konuyu kapatmak ve her hangi bir cezai yaptırımda bulunmak istemiyorum fakat bu şekilde devam ederseniz başka seçeneğimiz kalmayacak...

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Arkadaşlar bence hadiseye yanlış taraftan bakıyor. Satın alınan bir cihazın zamanında teslim edilmemesi internet alışverişlerinde her daim yaşanan bir durumdur. Ortada bir sorun varsa sadece tedarikçi firmanın değil, anlaşmalı olduğu online satış sitesi ve kargo şirketinin de dahli vardır.
Cepport firması son zamanlarda icraatlarıyla sıkça eleştiri almış olsa da cihazları global sürüm olan güvenilir bir firmadır. Fiyatlarının yüksek olması ise Ritzy, delta ve Evobt gibi tartışmalı firmalar yerine daha kurumsal bir firma olan KVK ile anlaşmalı çalışmasıdır. Misal isteyen gidip Evofone tarafından Türkiye garantili diye satılan ama teknik servisine Gen-Pa tarafından bakılan bir cihaz alabilir. Tabii Cepport ta 3250 TL ye satılan bir cihaza 4500 TL ücret ödeyerek.
Kaldı ki internet üzerinden bahsi geçen firmalardan bir cihazı satın aldığınızda herhangi bir sorunla karşılaşırsanız muhatap ta bulamazsınız. Sizi direk olarak teknik servise yönlendirirler.
En azından cepport ile bir sıkıntı yaşandığında karşınızda bir muhatap bulabiliyorsunuz.( Bunda forum yöneticilerinin ve özellikle de sayın cantara hocamın da etkisi var)
Cepport firmasının benim de eleştireceğim bir çok yönü var ve daha evvel bu konuda fikrimi belirttim. Lâkin sığ bir tartışma üzerinden birçok kullanıcıyı Xiaomi ürünleriyle tanıştırmış kurumsal bir firmayı karalamaya çalışmak art niyetli ve maksatlı bir yaklaşımdır.
Kime veya neye hizmet ettikleri de meçhul...

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Arkadaşlar bence hadiseye yanlış taraftan bakıyor. Satın alınan bir cihazın zamanında teslim edilmemesi internet alışverişlerinde her daim yaşanan bir durumdur. Ortada bir sorun varsa sadece tedarikçi firmanın değil, anlaşmalı olduğu online satış sitesi ve kargo şirketinin de dahli vardır.
Cepport firması son zamanlarda icraatlarıyla sıkça eleştiri almış olsa da cihazları global sürüm olan güvenilir bir firmadır. Fiyatlarının yüksek olması ise Ritzy, delta ve Evobt gibi tartışmalı firmalar yerine daha kurumsal bir firma olan KVK ile anlaşmalı çalışmasıdır. Misal isteyen gidip Evofone tarafından Türkiye garantili diye satılan ama teknik servisine Gen-Pa tarafından bakılan bir cihaz alabilir. Tabii Cepport ta 3250 TL ye satılan bir cihaza 4500 TL ücret ödeyerek.
Kaldı ki internet üzerinden bahsi geçen firmalardan bir cihazı satın aldığınızda herhangi bir sorunla karşılaşırsanız muhatap ta bulamazsınız. Sizi direk olarak teknik servise yönlendirirler.
En azından cepport ile bir sıkıntı yaşandığında karşınızda bir muhatap bulabiliyorsunuz.( Bunda forum yöneticilerinin ve özellikle de sayın cantara hocamın da etkisi var)
Cepport firmasının benim de eleştireceğim bir çok yönü var ve daha evvel bu konuda fikrimi belirttim. Lâkin sığ bir tartışma üzerinden birçok kullanıcıyı Xiaomi ürünleriyle tanıştırmış kurumsal bir firmayı karalamaya çalışmak art niyetli ve maksatlı bir yaklaşımdır.

Kendimize hizmet ediyoruz, dediğim gibi bir daha önünden geçmem cepport firmasının

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Genpa garantili cihazı amazondan 3100 tlye aldim

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Kendimize hizmet ediyoruz, dediğim gibi bir daha önünden geçmem cepport firmasının
Dediğim yanlış anlaşılmasın hocam.
Bu sizin tercihinizdir ve saygı duyarım. Ne var ki sizin kötü bir tecrübeniz oldu diye oluşturmaya çalıştırdığınız bu negatif algının, adı geçen firma ile benim ve benim gibi müşteri memnuniyeti yaşayan onlarca vatandaş üzerinde bir etkisi olmaz ki... Benim size anlatmaya çalıştığım bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genpa garantili cihazı amazondan 3100 tlye aldim
Ne diyeyim hocam? Hayrını görün.

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31

Bu sizin tercihinizdir ve saygı duyarım. Ne var ki sizin kötü bir tecrübeniz oldu diye oluşturmaya çalıştırdığınız bu negatif algının, adı geçen firma ile benim ve benim gibi müşteri memnuniyeti yaşayan onlarca vatandaş üzerinde bir etkisi olmaz ki... Benim size anlatmaya çalıştığım bu.

E negatif bir durum var algı da negatif oluyor. Bulunduğum bütün platformlarda da yazacağım bunu zaten. cepport firması kurumsallıktan uzak ne dediği belli olmayan bir firmadır ve bu benim yaşadığım tecrübedir

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24

Eyvallah. 4500 değil yani. Demek istediğim cepportu korumanın mantığı yok. Arkadaşlar sorun yaşamış ve haklı olarak isyan ediyorlar. cepport gelip kendisi savunsun kendisini
Edit: Ha bu arada arkadaşlarla aynı gün bende aldım cihazı ama benimki ertesi gün teslim edildi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt