Yardım Cepport

• Konbuyu başlatan Tuzak
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 51
  • Görüntüleme 4K

Tuzak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 8
Konular
7
6 gün önce gittigidiyor cepport üzerinden mi8 siparişi verdim hala kargoya verilmedi bu site güvenilirmi yoksa siparişi iptalmi edeyim bilginiz varmı , mesaj atiyorum geri dönmüyolar.

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Benim dikkat çekmek istediğim nokta; 3-7 gün içinde kargoya verilir açıklamasının bu alış verişte ortaya konulmuş olmasıdır... 7 gün sonunda sitem etme veya tepki verme ya da siparişi iptal etme hakkınız var ama daha öncesinde biraz tuhaf olmuyor mu?

Kesinlikle olmuyor. Site üzerinden aldıklarım sayfasına baktığımızda son kargo tarihi geçmiş gözüküyor, çünkü satıcı kendi ilanını güncelledi bir süre önce. İlk kez alışveriş yapmıyoruz sonuçta. Ellerinde olmayan ürünü satmışlar ve herkese farklı cevap veriyorlar.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Allah allah, ben cepport dan bir kaç kez alışveriş yaptım, hatta 2 hafta önce mi box s almıştım arızalı çıktı, aynı gün para iadesi yaptılar, bugün yine cepport dan yeni mi box s şiparişi verdim. Hatta özellikle cepport'u tercih ediyorum, burada ki yönetici arkadaşlar herhangi bir sorun olursa anında müdahale ediyor ve mağdur olmuyorsunuz, birkaç kez şahit olmuştum hatta.

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Allah allah, ben cepport dan bir kaç kez alışveriş yaptım, hatta 2 hafta önce mi box s almıştım arızalı çıktı, aynı gün para iadesi yaptılar, bugün yine cepport dan yeni mi box s şiparişi verdim. Hatta özellikle cepport'u tercih ediyorum, burada ki yönetici arkadaşlar herhangi bir sorun olursa anında müdahale ediyor ve mağdur olmuyorsunuz, birkaç kez şahit olmuştum hatta.

Yönetici arkadaş zaten cepport firmasından daha ilgili ve yardımcı olmaya çalışıyor. Benim bu firmadan ilk alışverişimdi, muhtemelen son alışverişim olarak kalacak. Birileri sorduğunda da nereden alma diyeceğimi biliyorum en azından. Böyle olacağını bilsem migrostan alırdım.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kesinlikle olmuyor. Site üzerinden aldıklarım sayfasına baktığımızda son kargo tarihi geçmiş gözüküyor, çünkü satıcı kendi ilanını güncelledi bir süre önce. İlk kez alışveriş yapmıyoruz sonuçta. Ellerinde olmayan ürünü satmışlar ve herkese farklı cevap veriyorlar.
Kargolama süresi 7 günü geçmemişken, orada belirtilen 3-7 günlük kargo süresine tuhaf oluyor demek, bana göre tuhaf ama... Satış sözleşmesine de aykırı... ;)

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Kargolama süresi 7 günü geçmemişken, orada belirtilen 3-7 günlük kargo süresine tuhaf oluyor demek, bana göre tuhaf ama... Satış sözleşmesine de aykırı... ;)

DURUM:
Satıcıdan ürünün kargo bilgilerini girmesi bekleniyor. Kargo ve ürün hakkındaki sorunlarınız için ulaşabilirsiniz.
: 23/01/2019 10:51:21 tarihine kadar, satıcının, ürünü kargolama süresi bulunmaktadır. (Satış Kodu: x)

Kargo hatırlatma yaptıktan sonra oluşan süredir buradaki. Tuhaf olan herkese farklı şey söylemeleri ve ellerinde olmayan ürünü satmaları.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
DURUM:
Satıcıdan ürünün kargo bilgilerini girmesi bekleniyor. Kargo ve ürün hakkındaki sorunlarınız için ulaşabilirsiniz.
: 23/01/2019 10:51:21 tarihine kadar, satıcının, ürünü kargolama süresi bulunmaktadır. (Satış Kodu: x)

Kargo hatırlatma yaptıktan sonra oluşan süredir buradaki. Tuhaf olan herkese farklı şey söylemeleri ve ellerinde olmayan ürünü satmaları.
Haklısın...

Oyla:

apachie2634

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayd
Cihazım
Mi Band 3
Konular
0
17 sinde aldigim mi8 i hala gondermediler pazartesi gunuden beri her gun gun icerisinde kargo yapacaklarini soylediler son olarak 10 dakika ince bu gun gonderemedik yarin gun icerisinde kargolanmasi beklenmektedir seklinde cevap verdiler bu tarz saticilar telefondan da sogutuyorlar sabirla beklememizin sonucu olarak yine elde var sifir iptal ettirdim.Bir daha da ne kendim ne de cevreme cepporttan alisveris yaptirmam...

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
forumun bu cepportla ilişkisini kesmesi lazım.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
neden? kaç tane insanı mağdur etmişler. sen de aynı duruma düşsen bu kadar rahat yazabilir miydin acaba? firma sponsor oluyor diye iyi bir firma olmuş olmuyor.
*İyi firma veya kötü firma demedim ama güvenilir olduğuna kendimce kefilim, bundan da menfaatim veya zararım yok, objektif olarak yorum yapıyorum.
*Mağduriyet oluştuğunda forumdaki ilgili arkadaşlar sayesinde çözülmeye çalışılıyor veya çözülüyor.
*3-7 gün içinde kargoya verilir diye yazılan sözleşmeye göre 4. günde kargo yapılmadı demek ne kadar doğru?
*Cepport'un forum ile olan ilişkileri sadece sponsorluk ile nitelendirilemez, bazı gerçekleri bilmeden yorum yapmak yanlış olur. ;)

Oyla:
Üst Alt