Yardım Cepport

• Konbuyu başlatan Tuzak
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 51
  • Görüntüleme 4K

Tuzak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 8
Konular
7
6 gün önce gittigidiyor cepport üzerinden mi8 siparişi verdim hala kargoya verilmedi bu site güvenilirmi yoksa siparişi iptalmi edeyim bilginiz varmı , mesaj atiyorum geri dönmüyolar.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Aradım en geç 2 gün içinde kargolanir dediler saolun. Nedrn bu kadar beliyolar anlamadim.
Cidden büyük sıkıntı olmuş hocam. Zaten 6 gün beklemişsiniz 2 gün daha niye bekletiyorlar ki! cantara hocam siz daha etkilisiniz bu konuda. Lütfen siz iletişime geçin ve arkadaş telefonuna daha önce kavuşsun. Bizim forumun satıcısı sonuçta cepport

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Ben de cuma günü indirimden mi8 sipariş verdim, sanırım toplu kargo yapacaklar bu yüzden bekletiyorlar. Salı-Çarşamba kargolarız dediler bana ancak şubat tatili için memlekete geldim ben umarım hafta sonuna kadar yetişir. Beklemedeyim ben de, haberdar edelim birbirimizi.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cidden büyük sıkıntı olmuş hocam. Zaten 6 gün beklemişsiniz 2 gün daha niye bekletiyorlar ki! cantara hocam siz daha etkilisiniz bu konuda. Lütfen siz iletişime geçin ve arkadaş telefonuna daha önce kavuşsun. Bizim forumun satıcısı sonuçta cepport
Benim de bu durumdan yeni haberim oluyor hocam. Kesin bilgim yok fakat geçen hafta çok ciddi bir indirime ek gittigidiyor indirimi ve ekstra puan kampanyası vardı. Galiba çakışan bu kampanyaların yoğunluğundan kaynaklı bir durum. Yarın arayıp net bir şey öğrenirim.

Oyla:

yukselbulut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yüksel
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Esnaf
Konular
8
Aynısını bugün ben yaşadım ısrarla, telefonum yok acil gönderin diye mesaj atmama rağmen kargo bilgileri bir türlü gelmedi.Perşembe günü sipariş vermiştim.Müşteri hizmetlerini aradım kargo hakkında neden kargoya vermediklerini sordum bana ''orda3-7 gün içerisinde kargoya verilir diye yazıyor görmüyormusunuz ''diye cevap verdi.Haliyle biraz tartıştık.Konuştuğum müşteri hizmetleri bir bayandı.Xiaomi gibi bir şirketin böyle insanlara bayilik vermesi beni üzdü.Siparişi bugün itibariyle gittigidiyorda iptal ettirdim.Siz bunu yaptığınız sürece büyük mağazaların altında hep ezilip gideceksiniz.Bana gelen müşterilere bağırsalar bile birşey demiyorum.Üstelik hiç bağırma gibi bir konumum olmadı.Bunun yanı sıra telefondaki bayan miui türkiye sitesinden satışı olmadığını buranın yalnızca yönlendirme yaptıklarını dile getirdi.Aksini inkar edende olmadı.Bir kargo için neden ben 1 hafta bekleyeceğim ?
Madem öyle sitenin Yöneticilerini soruyorum
Şimdi ben aliexpress'ten global sürümlü mi 8 telefonu 1000 lira daha ucuza alsam 1000 liram benim cebımde kalsa telefon en kötü ihtimalle 1 yıl sonra arıza çıkarsa 1 yıl sonra arızayı ben herhangi bir telefoncudan tamirde ettiremezmiyim? Bana cepport'un bir avantajından bahsedin şimdi.KVK güvenceli olmasımı ?Bir telefon sıvı almadıktan sonra,düşüp kırılmadıktan sonra donanımsal olarak kaç defa servise gidebilir?
Güvenerek cepporttan sipariş ettiğim ürünü müşteri hizmetlerinin ters konuşması ve kargoya cihazın perşembeden bu yana verilmemesi sebebi ile iptal ettim.
Aynı telefonu ithalatçı garantili olarak migrosun bölgemde bulunan mağazasından sipariş ettim yarın öğleden sonra telefonu teslim almaya gideceğim.

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
6 gün önce gittigidiyor cepport üzerinden mi8 siparişi verdim hala kargoya verilmedi bu site güvenilirmi yoksa siparişi iptalmi edeyim bilginiz varmı , mesaj atiyorum geri dönmüyolar.

Kargonuz yapıldı mı? Benim yok bugün de

Oyla:

Tuzak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Telefondan soğudum. Ekran koruyucu geldi telefon yok piyasada.

İade telefonları , problemli ürünleri göndermezler umarım
Aynen bende ekran koruyucuyu aldım telefon bekliyorum, çok acil olmadigindan bekledim yoksa iptal edip migrostan alacam.

Oyla:
Üst Alt