Aynısını bugün ben yaşadım ısrarla, telefonum yok acil gönderin diye mesaj atmama rağmen kargo bilgileri bir türlü gelmedi.Perşembe günü sipariş vermiştim.Müşteri hizmetlerini aradım kargo hakkında neden kargoya vermediklerini sordum bana ''orda3-7 gün içerisinde kargoya verilir diye yazıyor görmüyormusunuz ''diye cevap verdi.Haliyle biraz tartıştık.Konuştuğum müşteri hizmetleri bir bayandı.Xiaomi gibi bir şirketin böyle insanlara bayilik vermesi beni üzdü.Siparişi bugün itibariyle gittigidiyorda iptal ettirdim.Siz bunu yaptığınız sürece büyük mağazaların altında hep ezilip gideceksiniz.Bana gelen müşterilere bağırsalar bile birşey demiyorum.Üstelik hiç bağırma gibi bir konumum olmadı.Bunun yanı sıra telefondaki bayan miui türkiye sitesinden satışı olmadığını buranın yalnızca yönlendirme yaptıklarını dile getirdi.Aksini inkar edende olmadı.Bir kargo için neden ben 1 hafta bekleyeceğim ?
Madem öyle sitenin Yöneticilerini soruyorum
Şimdi ben aliexpress'ten global sürümlü mi 8 telefonu 1000 lira daha ucuza alsam 1000 liram benim cebımde kalsa telefon en kötü ihtimalle 1 yıl sonra arıza çıkarsa 1 yıl sonra arızayı ben herhangi bir telefoncudan tamirde ettiremezmiyim? Bana cepport'un bir avantajından bahsedin şimdi.KVK güvenceli olmasımı ?Bir telefon sıvı almadıktan sonra,düşüp kırılmadıktan sonra donanımsal olarak kaç defa servise gidebilir?
Güvenerek cepporttan sipariş ettiğim ürünü müşteri hizmetlerinin ters konuşması ve kargoya cihazın perşembeden bu yana verilmemesi sebebi ile iptal ettim.
Aynı telefonu ithalatçı garantili olarak migrosun bölgemde bulunan mağazasından sipariş ettim yarın öğleden sonra telefonu teslim almaya gideceğim.