Yardım Cepport

• Konbuyu başlatan Tuzak
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 51
  • Görüntüleme 4K

Tuzak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 8
Konular
7
6 gün önce gittigidiyor cepport üzerinden mi8 siparişi verdim hala kargoya verilmedi bu site güvenilirmi yoksa siparişi iptalmi edeyim bilginiz varmı , mesaj atiyorum geri dönmüyolar.

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Biraz bekletirler, ama güvenlidirler.Benim siparişi 2 hafta içinde anca onaylamışlardı.

Oyla:

yukselbulut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yüksel
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Esnaf
Konular
8
Bugün itibariyle 2999 liraya migrostan 128 gb hafıza 6 gb ram black olarak satın aldım.Kutuyu açıp garantisini onaylayıp çalıştırıp bana teslim ettiler.Garanti firmasını daha önce hiç duymadım adı: Ritzy teknik servis.Cihaz iphone x'le kıyaslanabilir bir cihaz.Çok harika ve çok hızlı.Aydınlatmak amacıyla yazdım.

Oyla:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Bugün itibariyle 2999 liraya migrostan 128 gb hafıza 6 gb ram black olarak satın aldım.Kutuyu açıp garantisini onaylayıp çalıştırıp bana teslim ettiler.Garanti firmasını daha önce hiç duymadım adı: Ritzy teknik servis.Cihaz iphone x'le kıyaslanabilir bir cihaz.Çok harika ve çok hızlı.Aydınlatmak amacıyla yazdım.
Ritzy ithalatçı firma gayetde beğeniyorlar İnşallah işiniz olmaz tabii, hayırlı olsun :)

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31

Bir daha cepportta ürün kesinlikle almam, soran olursa da aldırmam. Buradaki Migrosta olsa ben de iptal edip alacaktım ama yoktu

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
cepport hem kazık fiyatla ürün satıyor, hem de zamanında teslim etmiyor. savunulacak bir tarafı yok bu firmanın. babamın oğlunun firması bile olsa.

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
cepport hem kazık fiyatla ürün satıyor, hem de zamanında teslim etmiyor. savunulacak bir tarafı yok bu firmanın. babamın oğlunun firması bile olsa.

İnternetten bir ton alışverişim oldu daha önce ancak bu kadar stres yaratan bir alışverişim olmamıştı. Dediğim gibi cepport ismi şöyle dursun kenarda. İlla soranlar olacak nereden alalım diye. Nereden almamaları gerektiğini biliyorum en azından.

Oyla:

Tuzak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 8
Konular
7
Sabah aradim güniçinde kargolancak dediler demin aradim 2 gun sonra dediler, iptal ettim siparişi adamlar ellerinde olmayan ürünü satmış.

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
demek ki pahalıysa iyidir diye almamak lazım.

Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Sabah aradim güniçinde kargolancak dediler demin aradim 2 gun sonra dediler, iptal ettim siparişi adamlar ellerinde olmayan ürünü satmış.

E bana da az önce gün içinde kargolanacak dediler. Böyle nasıl rezil edebiliyorlar kendilerini çok merak ediyorum. Pişkin pişkin yalan söylemek mi kurumsal yapıyor bu cepport firmasını da böyle öneriliyor bir de. Forumda da satış yapıyorlar güya. cepport burada hesapları var.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Benim dikkat çekmek istediğim nokta; 3-7 gün içinde kargoya verilir açıklamasının bu alış verişte ortaya konulmuş olmasıdır... 7 gün sonunda sitem etme veya tepki verme ya da siparişi iptal etme hakkınız var ama daha öncesinde biraz tuhaf olmuyor mu?

Oyla:
Üst Alt