Geçmiş olsun. Arkadaşı her gün oyalamışlar yarın yarın diye. Bunun savunulacak bir tarafı yok.Stokta varsa yollarsın yoksa yarın gelmesini bekliyoruz v.s. dersin. Savunmayın şu firmayı, savunulması gerekiyorsa kendi kendini savunsun. Yada firmayla ilişkisi olan varsa bilelim.
Hay ağzına sağlık kardeşim.
Bu arada bugün ayın 10'u ve saat 12.37 itibariyle halen kargo bildirimi girilmiş değil.
resmen kendi paramızla rezil ettiler bizi...
[doublepost=1515576978,1515576421][/doublepost]
Yazıma bir daha dikkat ederseniz ben niye hatayı ifşa ediyorsunuz demedim. Ben sadece iki gün kargo gecikti diye CEPPORT REZALETİ diye başlık atılmasına ve firmayı tüm geçmişiyle toptan karalamaya ve hatta herkes görsün bunların yüzünü gibi oldukça ağır cümlelerin biraz abartılı ve onlarca kişinin ekmek yediği bir yere haksızlık olduğunu söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim....
Çinden ortalama 20 günde kargo geliyor. 6. gün halen kargoya verilmedi ürün. sürekli yarın veriliyor diye yalan söyleniyor. neresi rezalet değil sizce?
1165 tl para veriyorum. o bahsettiğiniz onlarca kişi bu paradan ekmek yiyor. Hak mı?
ben ve benim gibi nicelerine söylenen yalanlarla kazanılan para. enayi yerine konulmak insanın kanına dokunan.
umarım aynısını yaşamazsınız....
[doublepost=1515583191][/doublepost]Yalanın dozu iyice yükseldi. Daha kargoya verilmeyen cihazın yarın elime ulaşacağını iddia ediyorlar
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir