Çözüldü Cepport rezaleti

• Konbuyu başlatan galeni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 72
  • Görüntüleme 11K

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Yok artık hocam mix ile max ı biliyordur diye düşünüyorum
Asıl takıldığım taraf faturada nasıl imei yazmaz
E arşiv fatura kullanılınca imei notlar bölümüne yazılıyor
Yahu adam max mı almıs mix mj almıs daha onun bılgısı verılmeden kutum max ımeı mix dıye hesap sormaya baslıyor tamam hesap soracak zaten de ısın bı detayını anlatsın ona gore cozum sunsunlar. Bu durum nıye böyle oldu. Acıklama yapmalı 2 fotograf atmayla konular anlasılmıyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Buyrun btk mix2 cihaz max 2 kutu IMEI farklı fatura IMEI zaten yazmıyor :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam imeiler farklı derken kutu üzerindeki yazan imei numaraları ile cihazın imeilerimi farklı?

Kancza

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi max 2
Konular
3
Yahu adam max mı almıs mix mj almıs daha onun bılgısı verılmeden kutum max ımeı mix dıye hesap sormaya baslıyor tamam hesap soracak zaten de ısın bı detayını anlatsın ona gore cozum sunsunlar. Bu durum nıye böyle oldu. Acıklama yapmalı 2 fotograf atmayla konular anlasılmıyor.

Yukarıdaki mesajda anlattım hocam mi max 2 aldım diye kutudaki IMEI farklı cihaz dakika IMEI farklı btk da mix 2 diye gözüküyor yazdım ya
[doublepost=1515825886,1515825802][/doublepost]
Hocam imeiler farklı derken kutu üzerindeki yazan imei numaraları ile cihazın imeilerimi farklı?
Hocam kutudaki IMEI ile cihazdaki IMEI farklı ayrıca kutudaki IMEI btk dan kontrol edince mi max 2 olarak gözüküyor sorun yok ama bana gelen cihazdaki IMEI kontrol edince mi mix 2 olarak gözüküyor
[doublepost=1515826004][/doublepost]
Yukarıdaki mesajda anlattım hocam mi max 2 aldım diye kutudaki IMEI farklı cihaz dakika IMEI farklı btk da mix 2 diye gözüküyor yazdım ya
[doublepost=1515825886,1515825802][/doublepost]
Hocam kutudaki IMEI ile cihazdaki IMEI farklı ayrıca kutudaki IMEI btk dan kontrol edince mi max 2 olarak gözüküyor sorun yok ama bana gelen cihazdaki IMEI kontrol edince mi mix 2 olarak gözüküyor
Ayrıca fatura da IMEI yazması gerekir diye biliyorum ama faturası IMEI bilgiside yok

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9

Ne diyorsun hocam arkadaş gayet iyi anlatmış cepport un problemi bu konuya cevap yazar

Son düzenleme:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Ne diyorsun hocam arkadaş gayet iyi anlatmış cepport un problemi bu konuya cevap yazar
Yanlıs anlasılmasın bılgı net degıl dıye dedım. Gereken cevabı da hocam verdı zaten. Kolay gelsın

galeni

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
Mi Note 2
Konular
11
Telefon dün itibariyle elime ulaştı. doğum günü geçtikten sonra...
söyledikleri gibi bir özür notu ile beraber 1 adet kılıf ve cam koruyucu hediye verildi.
Telefonla ilgili şunu söylemek istiyorum, malzeme ve görünüş olarak mükemmel. Saf android oreo 8.0 ile geldi
fakat Saf android dedikleri şey inanın Miuinin yanından geçemez...
konuya yorum yapan ilgilenen herkese teşekkür ediyorum...
Edit: ben de misilleme olarak gittigidiyor da onay vermeyi geciktiriyorum. GG sitesi kendi kendine onay verene kadar parayı bekleyecekler ;)

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Telefon dün itibariyle elime ulaştı. doğum günü geçtikten sonra...
söyledikleri gibi bir özür notu ile beraber 1 adet kılıf ve cam koruyucu hediye verildi.
Telefonla ilgili şunu söylemek istiyorum, malzeme ve görünüş olarak mükemmel. Saf android oreo 8.0 ile geldi
fakat Saf android dedikleri şey inanın Miuinin yanından geçemez...
konuya yorum yapan ilgilenen herkese teşekkür ediyorum...
ben olsam direk iade eder almamzdım..

galeni

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
Mi Note 2
Konular
11
ben olsam direk iade eder almamzdım..
Haklısın, kendimin olsa emin ol öyle yapardım. Ama ablama doğum günü hediyesiydi ve telefonu kendisi beğenmişti. o yüzden sineye çekmek zorunda kaldım

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Haklısın, kendimin olsa emin ol öyle yapardım. Ama ablama doğum günü hediyesiydi ve telefonu kendisi beğenmişti. o yüzden sineye çekmek zorunda kaldım
kardeş tabiki alacaksın ama sadece bu xiaomi telefonu CEPPORT satmıyor bir sürü satıcı var ben defalarca xiaomi telefon aldım sadsece 1 kere cepport dan alışveriş yaptım hayırlı olsun güle güle kullanım hocam saygılar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
galeni hocam geçmiş olsun.

Kancza hocam E-Devlet üzerinde görünen IMEI numaraları ile ithalatçıların/distribütörlerin her hangi bir bağı yok. Üreticinin GSMA'ya bildirdiği numaraları uluslararası sistem üzerinden alıyor. Yani bu imei şu cihaza ait gibi bir bildirim Türkiye'den yapılamıyor. Ancak Cihaz ve kutu üzerindeki IMEI'lerin farklı olması normal değil. İrsaliye faturası üzerinde IMEI olması gerekli. Dilerseniz özel mesajla bana ulaşın bir çözüm bulmaya çalışalım.

Üst Alt